– ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ –

ΑΡΧΙΚΗ

Ο ΙΔΡΥΤΗΣ

Το ταξίδι μου στη ζωή ξεκινά στις 10 Σεπτεμβρίου του 1972 στο όμορφο νησί της Χίου. Δεύτερο παιδί μίας παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας, μεγάλωσα με τις καλύτερες αξίες που θα μπορούσε να έχει κανείς για μία επιτυχημένη ζωή.

Από νωρίς συνειδητοποίησα ότι ο χώρος της Άσκησης και της Υγείας ήταν το πάθος μου. Η αγάπη μου για μεταπτυχιακές σπουδές με οδήγησε στην Νέα Υόρκη όπου ο κόσμος των ευκαιριών που ακόμα προσφέρει αυτή η πόλη είναι μεγάλος.

Η γνώση και η εμπειρία από όλα τα χρόνια μου στον χώρο της Άσκησης και της Υγείας με έκαναν υγιέστερο και καλύτερο άνθρωπο. Ατελείωτες ώρες μελέτης έδωσαν καρπό κάνοντας με να εκτιμήσω την υγεία και τη ζωή.

Αυτή την γνώση θέλω να μεταφέρω σε όλους ανεξάρτητα από τα εμπόδια και τις δυσκολίες της διαδρομής. Αυτή την γνώση μαζί με μυστικά και αξίες που κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Κοσμάς Μπογιατζής, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ιδρυτής του «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στο μηνιαίο ενημερωτικό email μας
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

Η ΟΜΑΔΑ

Μία δημιουργική, δραστήρια, υγιής, και με όρεξη για ζωή ομάδα νέων ανθρώπων δουλεύουν μαζί, μελετούν, ερευνούν, σκέφτονται έξυπνα, και εμπνέουν για τη ζωή που αυτή η γενιά έχει χάσει, την αληθινή ζωή. Πεδία γνώσης και κύριες αρετές… 

ΥΓΕΙΑ 100%
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 100%
ΑΣΚΗΣΗ 100%
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ 100%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ 100%
ΖΩΗ 100%

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή

Μία πλατφόρμα που μας επιτρέπει να αρχίσουμε να αλλάζουμε τον κόσμο με τον δικό μας διακριτικό τρόπο. Άσκηση, Διατροφή, Υγεία & Ζωή βρίσκουν εδώ γερά θεμέλια για να αντέχουν στο χρόνο. Όλα είναι δυνατά… κι όσο αφορά στη ζωή και τα μυστικά της, η εσωτερική αλλαγή είναι το κλειδί.

Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΞΙΕΣ ΖΩΗΣ

Αγαπάμε έναν φυσικό τρόπο ζωής με αληθινά υγιεινή διατροφή και εκτίμηση της φυσικής ομορφιάς του κάθε ανθρώπου. Είμαστε πιθανώς ανάμεσα σε αυτούς τους λίγους που είναι ενάντια στην υπερβολική ή παράλογη χρήση συμπληρωμάτων (μόνο όταν υπάρχει σοβαρός λόγος), είτε για μυική ανάπτυξη, είτε για κάψιμο λίπους ή ενίσχυση της υγείας. Ενθαρρύνουμε όλους να ανακαλύψουν τα οφέλη ενός τρόπου ζωής όπου η κοινή λογική και το μέτρο είναι τα θεμέλια της υγείας τους, και όπου η ματαιοδοξία, η οποία οδηγεί συχνά σε «ανθυγιεινές» και επιβλαβείς αποφάσεις, δεν παίζει σημαντικό ρόλο.

Μέσα στο χάος του δύσκολου κόσμου που ζούμε, όπου το χρήμα είναι δυστυχώς πάνω απ’ όλα, η αποστολή μας είναι να θέσουμε τις βάσεις για το τι είναι φυιολογικό και φυσικό, να λέμε αλήθειες που ο κόσμος δεν χαίρεται πάντα να ακούει, και να παρέχουμε αξιόπιστη γνώση για καλή υγεία, όχι μόνο φυσική, αλλά ψυχική και πνευματική. Ο απώτερος στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όλους να απολαύσουν μία πιο ευτυχισμένη και γεμάτη νόημα ζωή. Με το «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή» βάζουμε τα θεμέλια για την αληθινή ζωή που όλοι έχουμε χάσει. Η καλή υγεία και οι πολύτιμες αξίες ζωής βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Χτίζουμε έναν καινούριο κόσμο βάζοντας τα καλύτερα θεμέλια. Τα οικοδομικά υλικά για την ολοκλήρωση του είναι η δική σας θέληση και οι δικές σας πράξεις. Μόνο μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Όλοι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή μέσω διαφόρων τρόπων και διαδρομών. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι να διαλέξουμε μία εργασία που αγαπάμε πραγματικά, ανεξάρτητα από τα εμπόδια. Οτιδήποτε καλό και πρωτοποριακό ξεκινά από ένα όνειρο που ίσως πολλοί να πουν ότι είναι τρελό, ότι είναι ονειροπόλημα. Αν όμως το πιστεύουμε, ας το κυνηγήσουμε… Ας μην κάνουμε εκατό μέτρια πράγματα στη ζωή, αλλά ένα, αυτό που αγαπάμε πραγματικά. Ας το κάνουμε αυτό με όλη μας την καρδιά κι ο κόσμος θα γίνει καλύτερος.

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Το «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή» αγαπάει κάθε τι που μπορεί να εμπνεύσει και να έχει θετική επίδραση επάνω στον τρόπο που ζούμε. Όλο το υλικό γεννιέται από την ανάγκη να μιλήσουμε για έναν πλανήτη που φαίνεται να αργοσβήνει αλλά είναι ακόμα όμορφος. Ρίξτε μια ματιά στον όμορφο κόσμο μας.

ΧΡΩΜΑΤΑ