ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…ΜΙΑ ΖΩΗ / ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 ENGLISH 

Ο ΙΔΡΥΤΗΣ

Το ταξίδι μου στη ζωή ξεκινά στις 10 Σεπτεμβρίου του 1972 στο όμορφο νησί της Χίου. Δεύτερο παιδί μίας παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας, μεγάλωσα με τις καλύτερες αξίες που θα μπορούσε να έχει κανείς για μία επιτυχημένη ζωή.

Από νωρίς συνειδητοποίησα ότι ο χώρος της Άσκησης και της Υγείας ήταν το πάθος μου. Η αγάπη μου για μεταπτυχιακές σπουδές με οδήγησε στην Νέα Υόρκη όπου ο κόσμος των ευκαιριών που ακόμα προσφέρει αυτή η πόλη είναι μεγάλος.

Η γνώση και η εμπειρία από όλα τα χρόνια μου στον χώρο της Άσκησης και της Υγείας με έκαναν υγιέστερο και καλύτερο άνθρωπο. Ατελείωτες ώρες μελέτης έδωσαν καρπό κάνοντας με να εκτιμήσω την υγεία και τη ζωή.

Αυτή την γνώση θέλω να μεταφέρω σε όλους ανεξάρτητα από τα εμπόδια και τις δυσκολίες της διαδρομής. Αυτή την γνώση μαζί με μυστικά και αξίες που κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Κοσμάς Μπογιατζής, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ιδρυτής του «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

Εγγραφείτε στο μηνιαίο ενημερωτικό email
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Δημιουργικός, δραστήριος, υγιής, και με όρεξη για ζωή, μελετώ, ερευνώ, σκέφτομαι έξυπνα, και εμπνέω για τη ζωή που αυτή η γενιά έχει χάσει, την αληθινή ζωή. Πεδία γνώσης και κύριες αρετές που αγαπώ και συνεχώς αναζητώ σε κάθε άνθρωπο…

ΥΓΕΙΑ 100%
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 100%
ΑΣΚΗΣΗ 100%
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ 100%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ 100%
ΖΩΗ 100%

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή

Μία πλατφόρμα που μου επιτρέπει να αρχίσω να αλλάζω τον κόσμο με τον δικό μου διακριτικό τρόπο. Άσκηση, Διατροφή, Υγεία & Ζωή βρίσκουν εδώ γερά θεμέλια για να αντέχουν στο χρόνο. Όλα είναι δυνατά… κι όσο αφορά στη ζωή και τα μυστικά της, η εσωτερική αλλαγή είναι το κλειδί.

Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΞΙΕΣ ΖΩΗΣ

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που άνθρωποι γύρω μου άρχισαν να με ρωτούν ποια είναι τα μυστικά μου που με κρατούν πάντα ευδιάθετο. Θεωρούσα δεδομένο ότι όλοι ένιωθαν σαν εμένα. Νόμιζα ότι η πλειοψηφία αγαπούσε και απολάμβανε τη ζωή, ήταν δημιουργική και πραγματοποιούσε τα όνειρα της. Με το πέρασμα των χρόνων, ολοένα και περισσότεροι φίλοι και  κόσμος που συναντούσα συνέχιζαν να μου κάνουν ευθέως την ίδια ερώτηση ή απλά προσπαθούσαν να καταλάβουν από πού αντλούσα αυτή την ευδιάκριτη ενέργεια που ξεχείλιζε.

Είναι αυτό ακριβώς που κάνω με αυτήν την πανίσχυρη διαδικτυακή πλατφόρμα που επικεντρώνεται στη ψυχική υγεία και ξανασυστήνει τον κόσμο, έναν κόσμο δοσμένο όπως ακριβώς πρέπει να είναι. Είναι η απάντηση στην ίδια παραπάνω ερώτηση που επαναλαμβάνεται μέσα στα χρόνια. Εμείς οι άνθρωποι θα πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή επάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Θα πρέπει να νιώθουμε τόσο μικροί μπροστά στις τεράστιες ευλογίες που μας προσφέρει απλόχερα η ζωή, και εξωτερικά και εσωτερικά. Αμέτρητα βιβλία έχουν γραφτεί για την ευτυχία και την επιτυχία, τα οποία όλα κάτι καλό έχουν να προσφέρουν σε αυτό το πάντα επίκαιρο και κλασικό θέμα. Τι διαφορετικό έχω εγώ να προσφέρω;

. . .

Όλη η προσπάθεια που καταβάλλεται στο «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή» πηγαίνει προς μία κατεύθυνση, να κάνει τον ιστότοπο αυτό τον πιο χρήσιμο στον κόσμο του διαδικτύου. Ιδιαίτερη ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, εξαιρετικό ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, και η καλύτερη δυνατή ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ απαντώνται σε αυτή την πλατφόρμα. Αξιοποίησε την, γίνε Μέλος, και πρόσθεσε την στην «εργαλιοθήκη» σου. Είναι το απαραίτητο εργαλείο για αληθινή επιτυχία και ευτυχία. Ο οδηγός αυτός ψυχικής υγείας βασίζεται σε ένα προσωπικό ταξίδι και προσωπική εμπειρία, τα οποία είναι πολύτιμα. Δεν έχει σε καμία περίπτωση την πρόθεση να αντικαταστήσει τις συμβουλές και θεραπείες από ειδικούς ψυχικής υγείας (αυτές οι υπηρεσίες είναι αναντικατάστατες). Το περιεχόμενο σε αυτή την πλατφόρμα δημιουργείται με την ελπίδα ότι περισσότερος κόσμος θα μπορεί να ανακαλύψει τα μικρά και μεγάλα μυστικά της ζωής, να αποφύγει παγίδες, και να ζήσει τη ζωή στο έπακρο.

Η «ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ» με την μοναδική κατηγορία της «ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» αποκαλύπτει τα αληθινά μυστικά της ευτυχίας. Είναι μία πανίσχυρη ενότητα που απελευθερώνει τον κάθε άνθρωπο και τον οδηγεί σε μία ασυνήθιστα επιτυχημένη ζωή. Φανερώνει τα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όσο αφορά στις σεξουαλικές σχέσεις, τα πρακτικά βήματα για να καταλάβει κανείς αν υπάρχει θεός, τα καταπληκτικά θαύματα και τις αλήθειες που έχω ανακαλύψει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία (κύρια θρησκεία στην Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες), τους κρυφούς κινδύνους της πνευματικής ζωής που μπορούν να καταστρέψουν ζωές, πώς να μεταχειρίζεται κάποιος την αδικία, τους πρακτικούς και αληθινούς τρόπους για να βρει ο καθένας τον προορισμό του, καθώς και άλλα πολύτιμα θέματα. Όταν κάτι βοηθάει τόσο πολύ για να βρεις πραγματική ευτυχία και το έχεις δοκιμάσει για δεκαετίες, θα πρέπει να το μοιραστείς με άλλους, πάντα σεβόμενος την γνώμη και τον τρόπο ζωής τους. Αποστασιοποιώντας τον εαυτό μου από κάθε είδους επιστημονικές ή θρησκευτικές απόψεις, ανακάλυψα μέσω δοκιμής και λάθους πράγματα που οδηγούν τη ζωή σε ένα καταπληκτικό ταξίδι. Παρά την πρόοδο του κόσμου, πολλοί άνθρωποι ακόμα δεν μπορούν να βρουν και να βιώσουν την ευτυχία που ψάχνουν… Προχώρησα στο δικό μου μονοπάτια, βίωσα καταστάσεις από πρώτο χέρι, και βρήκα τα μυστικά που είναι αληθινά εκατό τοις εκατό. Αν η ζωή σου δεν είναι όπως ακριβώς επιθυμείς, σε προσκαλώ στο ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή. Σου εγγυώμαι ότι θα βρεις την εσωτερική ισορροπία που αναζητάς για να απολαύσεις την ζωή σου στο έπακρο. Πώς μπορώ να το αποδείξω αυτό; Η ζωή μου η ίδια μιλάει από μόνη της. Γεννημένος σε ένα μικρό χωριό ενός ελληνικού νησιού, ξεκίνησα ένα ταξίδι που γέμισε την ζωή μου με μικρά και μεγάλα θαύματα. Αυτή τη ζωή και αυτά τα θαύματα που μεταμορφώνουν ξεδιπλώνω σιγά-σιγά στο ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή με την ελπίδα ότι ο κάθε άνθρωπος θα βρει την επιτυχία και την ευτυχία που αναζητά. Ένα από τα μεγάλα θαύματα στη ζωή μου; Αυτός ο ιστότοπος ο ίδιος. Ένας ιστότοπος τον οποίο έφτιαξα μόνος μου κομμάτι κομμάτι μέσα σε διάστημα πέντε ετών με πάρα πολύ σκληρή δουλειά και μη έχοντας καθόλου την γνώση για να το κάνω. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η πλαφόρμα ήταν ο προορισμός μου, κι από τότε με έναν ιδιαίτερα μαγικό τρόπο όλα τα κομμάτια του συνεχίζουν να βρίσκουν την μοναδική θέση τους μέσα σε αυτόν για να ολοκληρωθεί το παζλ της ζωής… να δημιουργηθεί ολόκληρη η εικόνα. Οτιδήποτε συναντάς σε αυτή την πλατφόρμα (εκτός από το περιεχόμενο των συμμετεχόντων) σχεδιάζεται, γράφεται, και συντηρείται από εμένα. Νιώσε την θετική του ενέργεια, γίνε μέρος του, και καλωσόρισε την αληθινή ζωή.

Κανείς δεν μπορεί να απολαμβάνει καλή ψυχική υγεία αν δεν είναι και σψματικά υγιής. Αυτός είναι και ο λόγος που η ενότητα «ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ» έχει συμπεριληφθεί σε μία πλατφόρμα αφιερωμένη στην ψυχική υγεία. Ανακάλυψε όλα τα μυστικά της Άσκησης και της Υγείας. Αυτά που άλλοι δεν σου λένε, αλλά και περιεχόμενο που δεν βρίσκεις εύκολα αλλού. Αξιόπιστη γνώση συνδυασμένη με μοναδική έμπνευση μπορεί να αλλάξει την Υγεία σου για πάντα. Ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προσωπικός Γυμναστής για πάνω από 25 χρόνια, άρχισα από πολύ νωρίς να ψάχνω για αλήθειες στον τεράστιο χώρο της Υγείας. Αξιοποίησε την εμπειρία και τις σπουδές.

«Ο ΚΟΣΜΟΣ» είναι μία ενότητα που σε βοηθάει να χαλαρώσεις. Απόλαυσε μοναδικό περιεχόμενο γεμάτο με υπέροχες φωτογραφίες και πληροφορίες που θα φτιάχνουν την κάθε μέρα σου. Είναι ένας χώρος γεμάτος με νέες και εν εξελίξει ενότητες που παρουσιάζουν ολόκληρο τον κόσμο στα καλύτερα του: οι καλύτερες φωτογραφίες, μοναδικές στο είδος τους κατηγορίες, ευρετήρια καλλιτεχνών, οι καλύτεροι σύνδεσμοι στο διαδίκτυο για οτιδήποτε μπορεί κάποιος να φανταστεί. Τα καλύτερα του διαδικτύου είναι εδώ για έμπνευση, γνώση, και δημιουργικότητα.

Το ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή είναι το απαραίτητο εργαλείο για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο που έχει μεγάλα όνειρα, αναζητά την αληθινή ψυχική υγεία και επιτυχία στη ζωή. Το ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή είναι ο μόνος ολοκληρωμένος οδηγός ψυχικής υγείας με «σπιτικό» περιεχόμενο που έχει αληθινή δύναμη να μεταφορφώσει τη ζωή σου…

Αγαπώ έναν φυσικό τρόπο ζωής με αληθινά υγιεινή διατροφή και εκτίμηση της φυσικής ομορφιάς του κάθε ανθρώπου. Είμαι πιθανώς ανάμεσα σε αυτούς τους λίγους που είναι ενάντια στην χρήση συμπληρωμάτων (μόνο όταν υπάρχει σοβαρός λόγος), είτε για μυική ανάπτυξη, είτε για κάψιμο λίπους ή ενίσχυση της υγείας. Ενθαρρύνω όλους να ανακαλύψουν τα οφέλη ενός τρόπου ζωής όπου η κοινή λογική και το μέτρο είναι τα θεμέλια της υγείας τους, και όπου η ματαιοδοξία, η οποία οδηγεί συχνά σε «ανθυγιεινές» και επιβλαβείς αποφάσεις, δεν παίζει σημαντικό ρόλο.

Μέσα στο χάος του δύσκολου κόσμου που ζούμε, όπου το χρήμα είναι δυστυχώς πάνω απ’ όλα, η αποστολή μου είναι να θέσω τις βάσεις για το τι είναι φυιολογικό και φυσικό, να λέω αλήθειες που ο κόσμος δεν χαίρεται πάντα να ακούει, και να παρέχω αξιόπιστη γνώση για καλή υγεία, όχι μόνο φυσική, αλλά ψυχική και πνευματική. Ο απώτερος στόχος μου είναι να βοηθήσω όλους να απολαύσουν μία πιο ευτυχισμένη και γεμάτη νόημα ζωή. Με το «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή» βάζω τα θεμέλια για την αληθινή ζωή που όλοι έχουμε χάσει. Η καλή υγεία και οι πολύτιμες αξίες ζωής βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μου. Χτίζω έναν καινούριο κόσμο βάζοντας τα καλύτερα θεμέλια. Τα οικοδομικά υλικά για την ολοκλήρωση του είναι η δική σας θέληση και οι δικές σας πράξεις. Μόνο μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Όλοι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή μέσω διαφόρων τρόπων και διαδρομών. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι να διαλέξουμε μία εργασία που αγαπάμε πραγματικά, ανεξάρτητα από τα εμπόδια. Οτιδήποτε καλό και πρωτοποριακό ξεκινά από ένα όνειρο που ίσως πολλοί να πουν ότι είναι τρελό, ότι είναι ονειροπόλημα. Αν όμως το πιστεύουμε, ας το κυνηγήσουμε… Ας μην κάνουμε εκατό μέτρια πράγματα στη ζωή, αλλά ένα, αυτό που αγαπάμε πραγματικά. Ας το κάνουμε αυτό με όλη μας την καρδιά κι ο κόσμος θα γίνει καλύτερος.

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Το «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή» αγαπάει κάθε τι που μπορεί να εμπνεύσει και να έχει θετική επίδραση επάνω στον τρόπο που ζούμε. Όλο το υλικό γεννιέται από την ανάγκη να μιλήσω για έναν πλανήτη που φαίνεται να αργοσβήνει αλλά είναι ακόμα όμορφος. Ρίξτε μια ματιά στον όμορφο κόσμο μου.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ