ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…ΜΙΑ ΖΩΗ / ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 ENGLISH 

Πρότζεκτ για τη ζωή

Καλώς ήρθατε στο «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή», στον χώρο όπου η ζωή γιορτάζει μέσω μοναδικών πρότζεκτ που τρέφουν το μυαλό, το σώμα, και την ψυχή. Η ζωή έχει φθάσει σε ένα σημείο όπου πολύτιμες αξίες είναι δύσκολο πια να βρεθούν, οι αυθεντικοί άνθρωποι γίνονται ολοένα και λιγότεροι, και τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά.

Ο χώρος αυτός σέβεται τον άνθρωπο, εκτιμάει αλήθειες, αγαπάει τον κόσμο, και εμπνέει για μία ζωή που όλοι πρέπει να ζούμε, αυτήν που έχουμε χάσει. Χρόνια πριν, μία ιδέα ήρθε στο μυαλό που θα άλλαζε το τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο.

Τα Πρότζεκτ μας έχουν να κάνουν με δημιουργία, υγιεινό τρόπο ζωής, και γνώση που τροχίζει το μυαλό και ξανασυστήνει τον κόσμο. Γνήσιοι άνθρωποι υπάρχουν ακόμα. Μελετούν, εκπαιδεύουν, δημιουργούν, και ζουν μία όμορφη ζωή.


Μ Ε  Λ Ι Γ Α  Λ Ο Γ Ι Α

«ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή»

Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΖΩΗΣ

Ο ιστότοπος μας με απλά λόγια…

Ο ολοκληρωμένος οδηγός ζωής που βοηθάει όλους τους ανθρώπους να είναι αληθινά χαρούμενοι με το να προάγει: 1. την ψυχική υγεία 2. την σωματική υγεία 3. και πολύτιμη γνώση για τον κόσμο μας.

Πώς ορίζουμε τον ιστότοπο μας με 3 απλές λέξεις

ΦΩΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ένας «μικρόκοσμος» χρωμάτων, φωτός, και θετικής σκέψης. Αυτός είναι ο ιστότοπος μας. Μία διαφορετική διαδικτυακή πλατφόρμα που ολοκληρώθηκε έπειτα από πέντε χρόνια σκληρής προσπάθειας και μεγαλώνει καθημερινά σε περιεχόμενο και Μέλη. Ένας ιστότοπος που συγκεντρώνει σε ένα μέρος οτιδήποτε φωτεινό και χρήσιμο.

Ζούμε σε μία εποχή όπου πληροφορίες κάθε είδους βρίσκονται στο ίντερνετ. Τις περισσότερες φορές είναι εύκολα προσβάσιμες και δωρεάν. Εμείς δημιουργούμε το δικό μας «σπιτικό» περιεχόμενο που κάνει την διαφορά ανάμεσα στην πληθώρα των ιστοτόπων που υπάρχουν σήμερα, αφιερώνουμε ατελείωτες ώρες κάθε εβδομάδα για να επιλέγουμε τα καλύτερα που ανακαλύπτουμε στο διαδίκτυο, και προσκαλούμε όλο τον κόσμο να μοιραστεί γνώμες και ιδέες που έχουν θετική επιρροή.

Αν η ζωή σας δεν είναι ακόμα όπως ακριβώς θα θέλατε, αυτός είναι ο χώρος σας. Σας κάνει να ονειρεύεστε και πάλι, να απολαμβάνετε τη ζωή, και να ανακαλύπτετε τις πραγματικές δυνάμεις σας για να δημιουργήσετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Μία διαδικτυακή πλατφόρμα που εμπνέει και αποδεικνύει ότι η ζωή είναι όμορφη, κι ότι η ευτυχία είναι εφικτή για όλους. Ένας ιστότοπος φτιαγμένος από ανθρώπους που ζουν μία όμορφη ζωή γεμάτη μικρά και μεγάλα θαύματα…

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που άνθρωποι γύρω μου άρχισαν να με ρωτούν ποια είναι τα μυστικά μου που με κρατούν πάντα ευδιάθετο. Θεωρούσα δεδομένο ότι όλοι ένιωθαν σαν εμένα. Νόμιζα ότι η πλειοψηφία αγαπούσε και απολάμβανε τη ζωή, ήταν δημιουργική και πραγματοποιούσε τα όνειρα της. Με το πέρασμα των χρόνων, ολοένα και περισσότεροι φίλοι και  κόσμος που συναντούσα συνέχιζαν να μου κάνουν ευθέως την ίδια ερώτηση ή απλά προσπαθούσαν να καταλάβουν από πού αντλούσα αυτή την ευδιάκριτη ενέργεια που ξεχείλιζε.

Είναι αυτό ακριβώς που κάνω με αυτήν την πανίσχυρη διαδικτυακή πλατφόρμα που ξανασυστήνει τον κόσμο, έναν κόσμο δοσμένο όπως ακριβώς πρέπει να είναι. Είναι η απάντηση στην ίδια παραπάνω ερώτηση που επαναλαμβάνεται μέσα στα χρόνια. Εμείς οι άνθρωποι θα πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή επάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Θα πρέπει να νιώθουμε τόσο μικροί μπροστά στις τεράστιες ευλογίες που μας προσφέρει απλόχερα η ζωή, και εξωτερικά και εσωτερικά. Αμέτρητα βιβλία έχουν γραφτεί για την ευτυχία και την επιτυχία, τα οποία όλα κάτι καλό έχουν να προσφέρουν σε αυτό το πάντα επίκαιρο και κλασικό θέμα. Τι διαφορετικό έχω εγώ να προσφέρω;

«Ο ΚΟΣΜΟΣ» είναι ένας χώρος γεμάτος με νέες και εν εξελίξει ενότητες που παρουσιάζουν ολόκληρο τον κόσμο στα καλύτερα του: οι καλύτερες φωτογραφίες, μοναδικές στο είδος τους κατηγορίες, ευρετήρια καλλιτεχνών, οι καλύτεροι σύνδεσμοι στο διαδίκτυο για οτιδήποτε μπορεί κάποιος να φανταστεί. Τα καλύτερα του διαδικτύου είναι εδώ για έμπνευση, γνώση, και δημιουργικότητα.

Η «ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ» με την μοναδική κατηγορία της «ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» αποκαλύπτει τα αληθινά μυστικά της ευτυχίας. Είναι μία πανίσχυρη ενότητα που απελευθερώνει τον κάθε άνθρωπο και τον οδηγεί σε μία ασυνήθιστα επιτυχημένη ζωή. Φανερώνει τα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όσο αφορά στις σεξουαλικές σχέσεις, τα πρακτικά βήματα για να καταλάβει κανείς αν υπάρχει θεός, τα καταπληκτικά θαύματα και τις αλήθειες που έχω ανακαλύψει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία (κύρια θρησκεία στην Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες), τους κρυφούς κινδύνους της πνευματικής ζωής και όλων των θρησκειών που μπορούν να καταστρέψουν ζωές, πώς να μεταχειρίζεται κάποιος την αδικία, τους πρακτικούς και αληθινούς τρόπους για να βρει ο καθένας τον προορισμό του, καθώς και άλλα πολύτιμα θέματα. Όταν κάτι βοηθάει τόσο πολύ για να βρεις πραγματική ευτυχία και το έχεις δοκιμάσει για δεκαετίες, θα πρέπει να το μοιραστείς με άλλους, πάντα σεβόμενος την γνώμη και τον τρόπο ζωής τους. Αποστασιοποιώντας τον εαυτό μου από κάθε είδους επιστημονικές ή θρησκευτικές απόψεις, ανακάλυψα μέσω δοκιμής και λάθους πράγματα που οδηγούν τη ζωή σε ένα καταπληκτικό ταξίδι. Παρά την πρόοδο του κόσμου, πολλοί άνθρωποι ακόμα δεν μπορούν να βρουν και να βιώσουν την ευτυχία που ψάχνουν… Προχώρησα στο δικό μου μονοπάτια, βίωσα καταστάσεις από πρώτο χέρι, και βρήκα τα μυστικά που είναι αληθινά εκατό τοις εκατό. Αν η ζωή σου δεν είναι όπως ακριβώς επιθυμείς, σε προσκαλώ στο ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή. Σου εγγυώμαι ότι θα βρεις την εσωτερική ισορροπία που αναζητάς για να απολαύσεις την ζωή σου στο έπακρο. Πώς μπορώ να το αποδείξω αυτό; Η ζωή μου η ίδια μιλάει από μόνη της. Γεννημένος σε ένα μικρό χωριό ενός ελληνικού νησιού, ξεκίνησα ένα ταξίδι που γέμισε την ζωή μου με μικρά και μεγάλα θαύματα. Αυτή τη ζωή και αυτά τα θαύματα που μεταμορφώνουν ξεδιπλώνω σιγά-σιγά στο ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή με την ελπίδα ότι ο κάθε άνθρωπος θα βρει την επιτυχία και την ευτυχία που αναζητά. Ένα από τα μεγάλα θαύματα στη ζωή μου; Αυτός ο ιστότοπος ο ίδιος. Ένας ιστότοπος τον οποίο έφτιαξα μόνος μου κομμάτι κομμάτι μέσα σε διάστημα πέντε ετών με πάρα πολύ σκληρή δουλειά και μη έχοντας καθόλου την γνώση για να το κάνω. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η πλαφόρμα ήταν ο προορισμός μου, κι από τότε με έναν ιδιαίτερα μαγικό τρόπο όλα τα κομμάτια του συνεχίζουν να βρίσκουν την μοναδική θέση τους μέσα σε αυτόν για να ολοκληρωθεί το παζλ της ζωής… να δημιουργηθεί ολόκληρη η εικόνα. Οτιδήποτε συναντάς σε αυτή την πλατφόρμα (εκτός από το περιεχόμενο των συμμετεχόντων) σχεδιάζεται, γράφεται, και συντηρείται από εμένα. Νιώσε την θετική του ενέργεια, γίνε μέρος του, και καλωσόρισε την αληθινή ζωή.

Στην ενότητα «ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ» ανακαλύπτεις όλα τα μυστικά της Άσκησης και της Υγείας. Αυτά που άλλοι δεν σου λένε, αλλά και περιεχόμενο που δεν βρίσκεις εύκολα αλλού. Αξιόπιστη γνώση συνδυασμένη με μοναδική έμπνευση μπορεί να αλλάξει την Υγεία σου για πάντα. Ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προσωπικός Γυμναστής για πάνω από 25 χρόνια, άρχισα από πολύ νωρίς να ψάχνω για αλήθειες στον τεράστιο χώρο της Υγείας. Αξιοποίησε την εμπειρία και τις σπουδές.

Το ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή είναι το απαραίτητο εργαλείο για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο που έχει μεγάλα όνειρα. Το ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή είναι ο μόνος ολοκληρωμένος οδηγός ζωής με «σπιτικό» περιεχόμενο που έχει την αληθινή δύναμη να μεταφορφώσει τη ζωή σου…

Κοσμάς Μπογιατζής
Ο Ιδρυτής

ΛΙΓΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

«ΣΠΙΤΙΚΟ» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Δημιουργούμε το περιεχόμενο μόνοι μας βάζοντας όλη μας την καρδιά σε αυτό.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ

Πρότζεκτ με μοναδικά χαρακτηριστικά που υμνούν αλλά και εξελίσσουν τη ζωή.

ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ

ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Λέμε αλήθειες, ακόμα κι όταν συχνά πονάνε, για να γινόμαστε πάντα καλύτεροι.

ΤΑΞΗ & ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Το περιεχόμενο των Πρότζεκτ μας είναι καλά οργανωμένο και χωρίς διαφημίσεις.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ

ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η ποιότητα του υλικού που δημοσιεύουμε είναι πάνω από όλα, κι όχι η ποσότητα.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ

ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Κάθε γωνιά του ιστοτόπου μας φανερώνει το ενδιαφέρον μας για μία καλύτερη ζωή.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ...

ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΙ

ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ

Και τα μέρη του ιστοτόπου που είναι προσβάσιμα για όλους, δεν έχουν καθόλου διαφημίσεις.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ

Η ΕΥΚΟΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οι δημιουργοί των Πρότζεκτ αναζητούν συνεχώς νέα γνώση για έναν υγιή κόσμο.

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ...

ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ

ΣΤΟΧΟΣ ΖΩΗΣ

Ο ιστότοπος αυτός είναι όνειρο ζωής, γι’ αυτό και έχει τη δύναμη να αλλάζει τη ζωή.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ

ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο και να τον παραδώσουμε στις επόμενες γενιές υγιή, αληθινό, και με χαμόγελο… όπως ακριβώς πρέπει να είναι.