Αν είχα να επιλέξω ένα κείμενο «κληρονομιά» για να δώσω στον κόσμο…

από τον Ιδρυτή του ιστοτόπου

 

Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να γράψω ένα κείμενο που να είναι ό,τι πιο πολύτιμο θα μπορούσα να πω στους ανθρώπους γύρω μου. Κάτι σαν την «κληρονομιά» μου σε όσους επισκέπτονται αυτόν τον ιστότοπο, το «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή». Αν και ολόκληρος ο ιστότοπος αυτός έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν την αληθινή ευτυχία που όλοι αναζητούν, ένα και μόνο κείμενο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το ξεκίνημα ενός υπέροχου ταξιδιού προς μια ζωή που θα χαρακτηρίζεται από περισσότερο φως, χαρά, και χρώματα… εσωτερικά και εξωτερικά. Αν λοιπόν θα έπρεπε να φύγω από αυτή τη ζωή αύριο (μην τρομάζεις, ως παράδειγμα το φέρνω) τι θα ήθελα να πω στους ανθρώπους γύρω μου; Τι με έχει διδάξει μέχρι τώρα η ζωή που θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί τους μέσα από ένα και μόνο κείμενο;

Η αιτία για να γράψω αυτά τα λόγια ήταν η συζήτηση μου πρόσφατα με μία φίλη στη Νέα Υόρκη που περνάει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της. Μου έλεγε ότι δεν πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι πλασμένοι για να βιώσουν χαρά και ευτυχία. Μου έφερνε παραδείγματα από φίλους και γνωστούς της που η ζωή δεν τους τα έχει φέρει όπως θα ήθελαν. Το ίδιο συμβαίνει (κατά τα λεγόμενα της) και με τη δική της ζωή. Από όσο θυμάται τον εαυτό της (όπως μου έλεγε) δεν μπορεί να σκεφτεί περιόδους που ήταν πραγματικά χαρούμενη και ανέμελη. Ας δούμε λοιπόν τι έχω να πω εγώ, και στην ίδια αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που μπορεί να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.

Πρώτα απ’ όλα, ας θυμόμαστε ότι κανείς δεν ξέρει ποτέ τι συμβαίνει σε κάθε σπίτι όταν η πόρτα κλείνει. Συχνά όλοι μας θαυμάζουμε κάποιες οικογένειες θεωρώντας ότι είναι πραγματικά ευτυχισμένες από αυτό που βλέπουμε, αλλά τα πράγματα μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά. Αντίθετα, μπορεί να νομίζουμε ότι κάποιοι άνθρωποι γύρω μας είναι δυστυχισμένοι, αλλά να είναι οι πιο χαρούμενοι στον κόσμο. Κι αυτό συμβάινει γιατί η αληθινή ευτυχία δεν έχει να κάνει με τα υλικά αγαθά και τις δυσκολίες ή μη που αντιμετωπίζει ο καθένας. Η ευτυχία είναι μία εσωτερική κατάσταση που σε κάνει να χαίρεσαι, να έχεις μέσα σου ισορροπία, να έχεις όνειρα, να ανυπομονείς να ξημερώσει για να αδράξεις τη μέρα, και τόσα άλλα. Όλη αυτή η κατάσταση δεν έχει να κάνει με εξωτερικά πράγματα, τουλάχιστον όχι τόσο πολύ.

Γιατί όμως ο κόσμος συχνά δεν περνάει καλά; Από όλη μου τη διαδρομή μέχρι σήμερα, την προσωπική έρευνα που έχω κάνει και τις εμπειρίες μου, θα πω με μεγάλη σιγουριά ότι ο λόγος γι’ αυτή την μελαγχολία, την κατάθλιψη, και το μπέρδεμα του κόσμου είναι η έλλειψη της πίστης και του αληθινού Θεού στη ζωή τους. Πρόσεξε πάρα πολύ τα λόγια μου που ακολουθούν. Δεν είναι τα συνηθισμένα λόγια κάποιου που μιλάει για τον Θεό.

Όταν έρχεται η στιγμή να εκφέρει ο κόσμος τη γνώμη του για θέματα Θεού και πίστης μπαίνει συνήθως σε τρεις κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία είναι όλοι όσοι υποστηρίζουν ότι δεν πιστεύουν καθόλου. Θεωρούν ότι οι θρησκείες είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα για να εξηγήσουν τη ζωή και τον κόσμο. Η δεύτερη κατηγορία είναι όλοι όσοι πιστεύουν αλλά είναι «χλιαροί». Πιστεύουν γιατί έτσι μεγάλωσαν, οι γονείς τους αυτά τους δίδαξαν, αλλά αντιμετωπίζουν την θρησκεία περισσότερο ως παράδοση κι όχι ως κάτι αληθινό. Αυτή η κατηγορία εύκολα σε μία δυσκολία θα απαρνηθεί την πίστη γιατί δεν είναι μέσα τους ως κάτι ζωντανό. Η άλλη πιο συνηθισμένη κατηγορία είναι όλοι όσοι πιστεύουν αλλά πάνε στα άκρα, αυτοί που φοράνε πνευματικές παρωπίδες. Είναι οι γνωστοί σε όλους θρησκόληπτοι που παθιάζονται με την πίστη, που υιοθετούν έναν συγκεκριμένο τρόπο ντυσίματος και ζωής, και που σου δίνουν να καταλάβεις αμέσως ότι ανήκουν σε κάποια θρησκεία. Και οι τρεις αυτές κατηγορίες κάνουν το λάθος να αφήνουν τον εγωισμό, την υπερηφάνεια, και άλλα μειονεκτήματα τους, να μην τους επιτρέπουν να δουν την πραγματική αλήθεια. Υπάρχει όμως και μία ακόμα κατηγορία. Η τέταρτη και πολυτιμότερη κατηγορία είναι αυτή των ανθρώπων που αμφισβητούν μεν, είναι καχύποπτοι, δεν πιστεύουν εύκολα, αλλά μελετούν, ερευνούν, και βρίσκουν πραγματικές αλήθειες. Είναι μέσα στον κόσμο, μέσα στην εποχή τους, και δύσκολα μπορείς να καταλάβεις αν δεν μιλήσεις μαζί τους ότι κρύβουν μέσα τους δυνατή και αληθινή πίστη. Σε αυτή την κατηγορία τολμώ να πω ότι ανήκω κι εγώ μαζί με τόσους άλλους. Το αν είμαι σωστός ή λάθος σε όσα λέω είναι εύκολο να φανεί στα έργα, στα έργα της κάθε μίας από τις παραπάνω τρεις κατηγορίες.

Γιατί λοιπόν πολύς κόσμος δεν περνάει καλά και ταλαιπωρείται στην εποχή μας από πολλά ψυχολογικά και άλλα προβλήματα; Η κύρια αιτία γι’ αυτό είναι ότι δεν πιστεύουν ότι υπάρχει θετική και αρνητική ενέργεια στον κόσμο. Θετική που σε οδηγεί μόνο σε καλά πράγματα και αρνητική που σε οδηγεί μόνο σε άσχημα. Το θετική και αρνητική ενέργεια το χρησιμοποιώ για να είμαι πιο κατανοητός. Κι αυτό γιατί ανάλογα με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του, ο κάθε άνθρωπος αυτές τις ενέργειες τις ονομάζει Θεός και διάβολος, το καλό και το κακό ή οτιδήποτε άλλο. Το σίγουρο όμως είναι ότι υπάρχουν. Σε διαβεβαιώ 99.9% ότι υπάρχουν. Και λέω 99.9% γιατί πάντα θεωρώ σωστό να αφήνω ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό για οτιδήποτε νέο μπορεί να ανακαλύψω στο πέρασμα των χρόνων. Τι σχέση έχει όμως αυτή η καλή και κακή ενέργεια με το ότι πολύς κόσμος δεν περνάει καλά στη ζωή του;

Όσο πιο κοντά είσαι στην καλή ενέργεια τόσο πιο πολλές ευλογίες γεμίζουν τη ζωή σου. Όσο απομακρύνεσαι από αυτή την καλή ενέργεια, τόσο πιο ευάλωτος γίνεσαι σε οτιδήποτε αρνητικό και άσχημο. Η τεράστια παγίδα που υπάρχει τώρα εδώ είναι ότι ο κόσμος δεν διακρίνει που βρίσκεται αυτή η θετική ενέργεια, η αυθεντική θετική ενέργεια. Κι επειδή δεν το γνωρίζει, κάνει συχνά λάθος επιλογές, κι αντί να πλησιάσει αυτή την σωστή θετική ενέργεια πλησιάζει την αρνητική που είναι καλυμμένη και εξαπατά. Ή πλησιάζει μία απλά καλή ενέργεια που δεν έχει να προσφέρει το κάτι παραπάνω.

Πώς έχουν λοιπόν τα πράγματα; Από μία προσωπική έρευνα που ξεκίνησε περίπου πριν 25 χρόνια, έχω ανακαλύψει ότι η αυθεντική αυτή θετική ενέργεια βρίσκεται μόνο στην Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία. Μπορείς να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τον κύριο λόγο που με κάνει να το πιστεύω αυτό πατώντας ΕΔΩ. Για να προλάβω όμως τη σκέψη σου, θα σου θυμίσω ότι η θρησκεία δεν είναι τα πρόσωπα, οι παππάδες, η διοίκηση, τα οποία μπορεί να πάσχουν και να είναι συχνά μακριά από την αλήθεια. Η θρησκεία έχει να κάνει με τα Μυστήρια της εκκλησίας και τη δύναμη που έχουν ανεξάρτητα από το πόσο καλός είναι αυτός που τα τελεί (πχ ένας ιερέας).

Η Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία λοιπόν είναι η επίσημη θρησκεία στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές άλλες χώρες. Τι με κάνει να υποστηρίζω όμως ότι είναι η αληθινότερη θρησκεία; Εν συντομία, οι σύγχρονοι άγιοι στην θρησκεία αυτή έχουν δείξει και συνεχίζουν να δείχνουν με την καταπληκτική ζωή τους ότι κάποιος που πλησιάζει τη σωστή θετική ενέργεια φθάνει σε σημείο να κάνει θαύματα όπως ο ίδιος ο Χριστός, να θεραπεύει θαυματουργικά ασθένειες, να γνωρίζει τα πάντα για σένα πριν σε γνωρίζει, να μεταφέρεται στον χώρο και στον χρόνο, και τόσα άλλα. Κι αν αυτό σου ακούγεται υπερβολικό, δεν έχεις παρά να διαβάσεις για τη ζωή τους και τα χιλιάδες θαύματα που έκαναν όσο ζούσαν αλλά και εξακολουθούν να κάνουν μετά τον θάνατο τους. Οι τεράστιες αυτές μορφές της Ορθόδοξης Πίστης, όπως για παράδειγμα ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης, ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης, και ο Άγιος Ιάκωβος της Εύβοιας, εντυπωσιάζουν με τις εξαιρετικές δυνάμεις που είχαν εν ζωή και μετά θάνατον. Το γεγονός ότι αυτές οι καταπληκτικές μορφές έζησαν πρόσφατα κάνει τη διαφορά μια και συχνά έχουμε στο μυαλό τους αγίους της θρησκείας αυτής ως κάτι μακρινό από το παρελθόν. Άγιοι βέβαια υπάρχουν σε κάθε εποχή. Οι προαναφερθέντες όμως έζησαν αρκετά μέσα στον κόσμο (κι όχι μόνιμα απομονωμένοι σε κάποιο μέρος) κι έκαναν περισσότερο φανερή σε σχέση με άλλους αγίους την δύναμη του Θεού με τα αμέτρητα θαύματα τους. Αν σκεφτείς τώρα ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί έξω σε άλλες θρησκείες με τα ίδια χαρίσματα που κάνουν τα ίδια εξωπραγματικά πράγματα, δεν θα μου φανεί παράξενο. Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ όταν είχα την ευλογία να συναντήσω κάποια στιγμή τον Άγιο Παίσιο όταν ήταν εν ζωή. Ακολούθησε τον ιστότοπο αυτό και θα ανακαλύψεις ποια είναι όμως η ειδοποιός διαφορά που σώζει ζωές.

Για διάφορους λόγους που δεν είναι εύκολο να αναλυθούν εδώ (ένας σημαντικός όμως είναι η άγνοια) ο κόσμος αναζητά την θετική ενέργεια σε διάφορα άλλα μονοπάτια, κι όχι στα σωστά. Κάποια από αυτά, απλά δεν έχουν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω, κάποια άλλα όμως είναι πολύ επικίνδυνα. Κι εκεί που δεν το περιμένεις η αρνητική ενέργεια σε βομβαρδίζει με οποιαδήποτε μορφή και δεν ξέρεις πως να ξεφύγεις. Ο πιο πολύς κόσμος δεν ξέρει πως να ξεφύγει γιατί απλά δεν πιστεύει στην θετική και αρνητική ενέργεια. Δεν ξέρει ότι τα άσχημα που του συμβαίνουν οφείλονται σε κάτι πάνω από αυτόν. Ή δυστυχώς καταφεύγει λόγω άγνοιας σε λάθος ανθρώπους και θρησκευτικά μονοπάτια για να απομακρύνει αυτή την αρνητική ενέργεια που ήδη έχει, κι αυτό που καταφέρνει είναι είτε να μην βρίσκει γιατρειά γιατί αυτά τα μονοπάτια δεν είναι αυθεντικά ή επιδεινώνει την κατάσταση του γιατί αυτά τα μονοπάτια είναι πολύ επικίνδυνα. 

Η άλλη μεγάλη παγίδα είναι η εξής: πολλοί άνθρωποι συχνά αμφισβητούν τη θρησκεία ή την κοροιδεύουν επειδή διανύουν μία καλή περίοδο στη ζωή τους. Η ζωή όμως είναι απρόβλεπτη. Από τη μια στιγμή στην άλλη η ζωή σου μπορεί να αλλάξει τελείως. Τότε, αν εν μέσω μίας πολύ δύσκολης κατάστασης έχεις έστω και την ελάχιστη καλή διάθεση να δεις την αλήθεια, αν ο εγωισμός σου δεν σε τυφλώνει και μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από κάτι ανώτερο από εσένα, θα δεις καθαρά ότι υπάρχει Θεός, και σιγά-σιγά θα ανακαλύψεις και σε πιο θρησκευτικό μονοπάτι/θρησκεία ο Θεός αυτός φανερώνεται στο μέγιστο. Αν όμως δεν πιστεύεις καθόλου, είναι εύκολο μία πολύ άσχημη περίοδος να σε καταβροχθίσει και να χαθείς τελείως.

Οι δύσκολες στιγμές στη ζωή του καθενός, όλες οι ατυχίες, προκαλούνται από συγκεκριμένες αιτίες. Είτε δικές μας λάθος επιλογές, είτε από φθόνο άλλων ανθρώπων, είτε από την αρνητική πλευρά την ίδια. Το πολύ ευχάριστο σε όλο αυτό είναι ότι όσο πιο κοντά είσαι στην αυθεντική και αληθινή θετική ενέργεια, προστατεύεσαι και από τις τρεις παραπάνω αιτίες. Τότε η ζωή σου γίνεται παράδεισος επί γης. Είσαι συνεχώς γεμάτος και χαρούμενος εσωτερικά ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στον έξω κόσμο, διακρίνεις εύκολα τι είναι σωστό και λάθος, κάνεις πιο σωστές επιλογές, και γενικά καταλαβαίνεις εύκολα τι είναι όμορφο και τι άσχημο στον κόσμο. Η αυθενική και αληθινή θετική ενέργεια σε πληροφορεί, το νιώθεις…

Όχι παραδόξως, πάρα πολύς κόσμος επίσης μέσα στην ίδια την Ορθόδοξη Πίστη ζει μία μίζερη ζωή και πιέζεται υπερβολικά. Αυτό συμβαίνει επειδή αντιλαμβάνεται με λάθος τρόπο τον Θεό. Οι παγίδες και οι κίνδυνοι υπάρχουν παντού. Πόσες φορές συνάντησα τέτοιους ανθρώπους που ευτυχώς κατάλαβαν τις παγίδες. Αυτό όμως δεν είναι αιτία να μας εμποδίσει να δούμε την αλήθεια. Την αλήθεια δυστυχώς την αντιλαμβάνονται λίγοι, γι’ αυτό και ο κόσμος δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Το θετικό όμως είναι ότι όλο και περισσότερος κόσμος παγκοσμίως αρχίζει να αντιλαμβάνεται την αλήθεια και να αλλάζει τη ζωή του προς το καλύτερο.

Τα παραπάνω λόγια λοιπόν θα μπορούσα να πω ότι είναι τα πολυτιμότερα που θα μπορούσα να πω στους ανθρώπους γύρω μου. Η ζωή μου μέχρι τώρα μου έχει δείξει ότι είναι πέρα για πέρα αληθινά. Έφτιαξα το «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή» (PROJECTS OF LIFE) κομμάτι κομμάτι σε διάρκεια 5 ετών χωρίς να έχω γνώση καθόλου πάνω στην δημιουργία ιστοτόπων. Κάθε κομμάτι που δημιουργούνταν ερχόταν και κούμπωνε με το άλλο με έναν απίστευτο τρόπο. Πολλοί άνθρωποι επίσης με συνάντησαν «τυχαία» και όλοι τους είχαν ένα κοινό πρόβλημα που με έναν παράξενο και συχνά θαυματουργικό τρόπο διέκρινα από την αρχή. Είχαν τα ίδια ψυχολογικά προβλήματα και όλοι είχαν επαφές με τις ίδιες πηγές αρνητικής ενέργειας που δεν ήξεραν. Μερικοί άλλοι επίσης που έδειχναν να απολαμβάνουν τη ζωή αποδείχθηκαν ότι βίωναν πολύ περίεργες και δύσκολες καταστάσεις. Η ζωή μερικές φορές μας παραπλανά. Βλέπεις ανθρώπους να χαμογελούν και δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβουν πίσω από αυτό το χαμόγελο, τι δύσκολες καταστάσεις μπορεί να υπομένουν. Ευτυχώς ο Θεός έχει έναν τρόπο να φέρει πάντα τον κάθε άνθρωπο κοντά σε αυτούς που μπορούν να τον βοηθήσουν. Ο Θεός πάντα μας πληροφορεί… Αμέτρητα θαύματα, μικρά και μεγάλα, γίνονται καθημερινά στη ζωή μου από αγίους της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης. Θαύματα που θα αρχίσω σύντομα να μοιράζομαι με τον κόσμο. Θαύματα που πολλά από αυτά είναι αδιαμφισβήτητα και εξωπραγματικά. Θαύματα που έχουν ζήσει κι άλλοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, πολλοί φίλοι μου επίσης, και είναι καταγεγραμμένα σε αμέτρητα βιβλία.

Ζούμε δυστυχώς σε μία εποχή που οι άνθρωποι ντρέπονται να πουν ότι πιστεύουν. Θεωρείται οπισθοδρομικό και ξεπερασμένο, απαρχαιωμένο. Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό γιατί για δεκαετίες έχουμε συνδυάσει στο μυαλό τη θρησκεία με φανατικούς και θρησκόληπτους που ουσιαστικά απέχουν τόσο πολύ από το Θεό και την αλήθεια. Στην εποχή μας όμως που σύγχρονοι άγιοι μεγαλούργησαν πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Πώς είναι δυνατόν στην ελληνική τηλεόραση για παράδειγμα να έχουμε πλήθος εκπομπών που μας «ψυχαγωγούν» (αγωγή της ψυχής), που είναι γεμάτες με μουσική, παιχνίδια, ατελείωτες ώρες για ζώδια, αλλά δεν υπάρχει ούτε μία εκπομπή που σε καθημερινή βάση να μιλάει για τις καταπληκτικές μορφές που άλλαξαν τον σύγχρονο κόσμο, για τα συγκλονιστικά θαύματα τους. Αν συμβαίνει αυτό, δεν είμαστε άξιοι της μοίρας μας;

Αν δεν έχεις βρει ακόμα πραγματική χαρά, αν νιώθεις ότι δεν έχεις βρει τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου, αν μέσα σου νιώθεις άδειος, μπερδεμένος, θα σου έλεγα να μην ανησυχείς καθόλου. Η ζωή σου μπορεί να αλλάξει μέσα σε λίγα λεπτά. Όπως η ζωή κάποιου που βρίσκεται μακριά από την αληθινή θετική ενέργεια μπορεί να αλλάξει μέσα σε λίγα λεπτά και να σκοτεινιάσει, έτσι και η ζωή κάποιου που φαίνεται σκοτεινή μπορεί να αλλάξει στιγμιαία και να γίνει η πιο φωτεινή αν γνωρίζει τον τρόπο. Κι αυτά τα λόγια τα λέει ένας άνθρωπος που έχει βιώσει και τις δύο παραπάνω στιγμιαίες μεταστροφές (κάτι που θα βρείς στον ιστότοπο αυτό). Έχω δει κάποια στιγμή τη ζωή μου από φωτεινή να φθάνει στο ναδίρ αλλά κι από το ναδίρ στο φως μέσα σε μία μέρα. Η διαφορά ανάμεσα σε εμένα και άλλο κόσμο εκεί έξω που δυσκολεύεται να βγει από μία δύσκολη κατάσταση είναι ότι εγώ ήξερα τον τρόπο. Είχα την γνώση πώς να την ξεπεράσω. Κι έτυχε με αυτή τη γνώση (δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο) να βοηθήσω κι άλλους γύρω μου να ξεπεράσουν παράξενα δύσκολες καταστάσεις. Κι αυτή η γνώση δεν είναι δική μου, αλλά των σύγχρονων αγίων της Ορόδοξης Χριστιανικής Θρησκείας που μας άνοιξαν τα μάτια, των πιο ισχυρών ανθρώπων που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα στις μέρες μας. Δυστυχώς τρέχουμε και αγοράζουμε ότι νέο βιβλίο βγει που θεωρείται καταπληκτικό, αλλά ποτέ δεν έχουμε διαβάσει για την απίστευτη ζωή και τα θαύματα αυτών των αγίων μορφών. Οι συμβουλές τους και όσα έχουν αποκαλύψει για τον κόσμο όλα έχουν πραγματοποιηθεί. Τα λόγια τους και όλη η ζωή τους σώζει ζωές. Η δική σου ζωή μπορεί να είναι ακόμα μία από αυτές που θα βρούν πραγματική χαρά και θα μεγαλουργήσουν. Αρκεί να έχεις την καλή πρόθεση να ψάξεις την αλήθεια. Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να σε βοηθήσει.

Ανακάλυψε όλα τα μυστικά της ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, όλα όσα δεν σου λένε οι άλλοι για την ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ σου, και δες τον ΚΟΣΜΟ στα καλύτερα του. Όλα αυτά στο ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή, μια πλατφόρμα που δημιουργεί το δικό της αποκλειστικό περιεχόμενο, οργανώνει τα καλύτερα του διαδικτύου, και σου επιτρέπει να συμμετέχεις στην διαδικτυακή κοινότητα της που αλλάζει τη ζωή.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ… ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Κοσμάς Μπογιατζής
Ιδρυτής ιστοτόπου

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΘΡΑ
ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ
ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

Δημοσίευση: 18/11/2021 | Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2021 | ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ | Αρχείο Περιοδικού | Αρχείο κατηγορίας Κεντρικό Αρχείο English |


 

Περισσότερες Δημοσιεύσεις από την ίδια κατηγορία

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΙΔΡΥΤΗ – Αν είχα να επιλέξω ένα κείμενο «κληρονομιά» για να δώσω στον κόσμο…

Αν είχα να επιλέξω ένα κείμενο «κληρονομιά» για να δώσω στον κόσμο... από τον Ιδρυτή του ιστοτόπου   Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να γράψω ένα κείμενο που να είναι ό,τι [...]

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΙΔΡΥΤΗ – Γιατί φοβάμαι τη γιορτή Halloween!

Γιατί φοβάμαι τη γιορτή Halloween! από τον Ιδρυτή του ιστοτόπου   Είναι μία αμερικανική γιορτή που όμως με τρομάζει πολύ, τι κι αν είναι περισσότερο για παιδιά… Σκελετοί κρέμονται έξω [...]

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΙΔΡΥΤΗ – Το αληθινό μυστικό για να μείνεις για πάντα νέος!

Το αληθινό μυστικό για να μείνεις για πάντα νέος! από τον Ιδρυτή του ιστοτόπου   Άφησε το σώμα σου να γερνάει φυσιολογικά και κάθε ρυτίδα να αποκαλύτπτει τις πολύτιμες εμπειρίες [...]

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΙΔΡΥΤΗ – Φωτιές κι άλλες φυσικές καταστροφές

Φωτιές κι άλλες φυσικές καταστροφές από τον Ιδρυτή του ιστοτόπου   Αύγουστος 2021… Η μεγαλύτερη φυσική καταστροφή στην Ελλάδα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο λόγω καταστροφικών πυρκαγιών. Τα λόγια είναι [...]

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΙΔΡΥΤΗ – Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Τότε και σήμερα…

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Τότε και σήμερα... από τον Ιδρυτή του ιστοτόπου   Είναι σχεδόν δώδεκα χρόνια από τότε που ακύρωσα τον λογαριασμό μου σε ένα δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, και [...]

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΙΔΡΥΤΗ – Όταν η 4η Ιουλίου σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα!

Όταν η 4η Ιουλίου σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα! από τον Ιδρυτή του ιστοτόπου   Όπως λένε πολλοί, η ζωή είναι απρόβλεπτη... γεμάτη εκπλήξεις! Κάποιες φορές οι εκπλήξεις αυτές είναι ευχάριστες, ενώ [...]

Λίγες Δημοσιεύσεις από την Ενότητα Μελών

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ • ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ •
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Το Πολυτιμότερο Μυστικό στον Κόσμο: 2. Πνευματική ζωή/Κίνδυνοι: β. Η μαγεία ακμάζει και καταστρέφει ύπουλα ζωές… Πώς να προστατέψεις τον εαυτό σου!

Ο κρυφός κίνδυνος ...που πρέπει να γνωρίζεις Ποτέ μην γελάς με τη μαγεία... Αν είχα να επιλέξω ένα κείμενο «κληρονομιά» για να δώσω στον κόσμο... [...]

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / ΣΚΕΨΟΥ ΕΞΥΠΝΑ – Μουσακάς, Παστίτσιο, Φέτα, και… καρκίνος; Όσα δεν γνωρίζεις!

Ναι, το αγαπημένο πιάτο σχεδόν όλων των Ελλήνων θέλει… προσοχή. Και όχι μόνο των Ελλήνων… χιλιάδες άλλοι στο εξωτερικό το λατρεύουν. Και δεν είναι μόνο το παστίτσιο, αλλά και [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 17. Ο ύπουλος τρόπος που επιδρά η μουσική στη διάθεση σου

Να φιλτράρεις τα πάντα... Αν αναζητάς την ευτυχία Η μουσική δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται χαλαρά... Κι όμως, δεν δίνουμε πάντα πολύ προσοχή σ’ αυτό, [...]

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / ΣΚΕΨΟΥ ΕΞΥΠΝΑ – Παρακαλώ διάσημοι, χαμηλώστε λίγο τους τόνους!

Πρώτα απ' όλα, ας ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι διάσημος. Είναι πραγματικά υπέροχο! Μπορεί να χάνεις λίγο την ιδιωτική σου ζωή, αλλά απολαμβάνεις την ίδια [...]

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ – Πώς να επιλέξεις έναν καλό προσωπικό γυμναστή

Αυτό που θέλω να συζητήσω σε αυτό το κείμενο έχει μεγάλη σημασία γιατί επηρεάζει άμεσα την υγεία σου αν δεν δώσεις ιδιαίτερη προσοχή. Αυτό έχει να κάνει με τους [...]

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / ΣΚΕΨΟΥ ΕΞΥΠΝΑ – Θα μπορούσες να… φας τον σκύλο σου; Αν όχι, δεν είσαι υποκριτής;

Οι μεγαλύτεροι υποκριτές…! Ποιοι; Εμείς οι άνθρωποι, φυσικά. Υψώνουμε τη φωνή μας ενάντια στην αδικία ενώ είμαστε μέρος της αδικίας. Υποστηρίζουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα με τα λόγια μας, αλλά [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Το Πολυτιμότερο Μυστικό στον Κόσμο: 2. Πνευματική ζωή/Κίνδυνοι: α. Η λάθος αντίληψη για τον Θεό

Εκεί που ξεκινάει το πρόβλημα... ...και καταστρέφονται ζωές Πάντα να σκέφτεσαι προσεκτικά... Δεν πιστεύω στον «Θεό» Δεν πιστεύω σε αυτόν τον «Θεό» στον οποίο πιστεύουν [...]

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (6)

Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (6) Σας παρουσιάζουμε την μεγαλύτερη πιθανότατα συλλογή γκράφιτι και τοιχογραφιών που υπάρχουν στο διαδίκτυο και εξυμνούν τη Νέα Υόρκη και αυτό το είδος τέχνης. Τα γκράφιτι [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 16. Πώς να αντέξεις δύσκολες μέρες στη δουλειά

Πάντα υπάρχει τρόπος Χτίσε το μέλλον σου Ονειρέψου το και ξεκίνησε... Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά για να είσαι καθημερινά χαρούμενος και γεμάτος [...]

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (5)

Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (5) Σας παρουσιάζουμε την μεγαλύτερη πιθανότατα συλλογή γκράφιτι και τοιχογραφιών που υπάρχουν στο διαδίκτυο και εξυμνούν τη Νέα Υόρκη και αυτό το είδος τέχνης. Τα γκράφιτι [...]

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (4)

Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (4) Σας παρουσιάζουμε την μεγαλύτερη πιθανότατα συλλογή γκράφιτι και τοιχογραφιών που υπάρχουν στο διαδίκτυο και εξυμνούν τη Νέα Υόρκη και αυτό το είδος τέχνης. Τα γκράφιτι [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 15. Ο περίπατος στην εξοχή δεν κάνει πάντα καλό!

Να σκέφτεσαι έξυπνα Ο καθένας είναι μοναδικός Εμπιστεύσου το ένστικτο σου... Πολύ συχνά ακούμε ότι η φύση βοηθάει να χαλαρώνουμε, να αποβάλουμε το άγχος, και [...]

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (3)

Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (3) Σας παρουσιάζουμε την μεγαλύτερη πιθανότατα συλλογή γκράφιτι και τοιχογραφιών που υπάρχουν στο διαδίκτυο και εξυμνούν τη Νέα Υόρκη και αυτό το είδος τέχνης. Τα γκράφιτι [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 14. Όταν ο πονηρός σου τρόπος φαίνεται!

Να είσαι ευθύς Καθάρισε τις σκέψεις σου Όσο περισσότερη καθαρότητα, τόσο περισσότερη αγάπη! Παρατήρησε τον εαυτό σου και δες μήπως κάνεις το ίδιο λάθος που [...]

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (2)

Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (2) Σας παρουσιάζουμε την μεγαλύτερη πιθανότατα συλλογή γκράφιτι και τοιχογραφιών που υπάρχουν στο διαδίκτυο και εξυμνούν τη Νέα Υόρκη και αυτό το είδος τέχνης. Τα γκράφιτι [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 13. Μην κρίνεις κάποιον από το… χρυσό περιτύλιγμα!

Σκέψου θετικά, και όχι... Επικεντρώσου στη δική σου πρόκληση Το περιτύλιγμα μπορεί να σε παραπλανήσει Αυτό είναι ένα πάρα πολύ συνηθισμένο λάθος που κάνει μία [...]

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Η Τέχνη στο Μετρό (2)

Η Τέχνη στο Μετρό (2) Ένας μεγάλος αριθμός των κατοίκων της πόλης χρησιμοποιεί το μετρό καθημερινά. Άλλοι το χρειάζονται λιγότερο και μετακινούνται με αυτό σπανιότερα. Κάποιοι άλλοι δεν το [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 12. Όχι, η αγάπη δεν μπορεί να σώσει τον γάμο σου. Αυτά είναι τα πολυτιμότερα μυστικά!

Γνώριζε περισσότερα και διάπρεψε  Ζωή σημαίνει να ανακαλύπτεις τα μυστικά της Κάποιοι σκάβουν βαθύτερα και ανακαλύπτουν πολύτιμους λίθους... Η αγάπη θεωρείται ως το πολυτιμότερο συστατικό [...]

Δημοσιεύσεις από κατηγορίες προσβάσιμες για όλους

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ! / ΓΛΥΠΤΙΚΗ – Άννα Ανδρεάδη

Η Ομορφιά κρύβεται παντού γύρω μας... Την ανακαλύπτουμε και σας την κάνουμε γνωστή. Αγκαλιάστε την...! Οι σύνδεσμοι δεν είναι διαφημίσεις από όπου έχουμε κάποιο όφελος. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε όμορφο που αξίζει να προστεθεί [...]

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ! / ΚΟΣΜΗΜΑ – Αλεξάνδρα Κούμπα

Η Ομορφιά κρύβεται παντού γύρω μας... Την ανακαλύπτουμε και σας την κάνουμε γνωστή. Αγκαλιάστε την...! Οι σύνδεσμοι δεν είναι διαφημίσεις από όπου έχουμε κάποιο όφελος. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε όμορφο που αξίζει να προστεθεί [...]

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ! / ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ – Μανούσος Χαλκιαδάκης

Η Ομορφιά κρύβεται παντού γύρω μας... Την ανακαλύπτουμε και σας την κάνουμε γνωστή. Αγκαλιάστε την...! Οι σύνδεσμοι δεν είναι διαφημίσεις από όπου έχουμε κάποιο όφελος. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε όμορφο που αξίζει να προστεθεί [...]

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / Περιοδικά, εφημερίδες και άλλες πηγές – 1

Σύνδεσμοι που ομορφαίνουν τη ζωή! Διάλεξε έναν κάθε μέρα, μάθε, χαλάρωσε, και απόλαυσε έναν κόσμο που ακόμα ίσως δεν γνωρίζεις...! Οι σύνδεσμοι δεν είναι διαφημίσεις από όπου έχουμε κάποιο όφελος. Αν ο ιστότοπος [...]

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ! / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – Γιώργος Διγαλάκης

Η Ομορφιά κρύβεται παντού γύρω μας... Την ανακαλύπτουμε και σας την κάνουμε γνωστή. Αγκαλιάστε την...! Οι σύνδεσμοι δεν είναι διαφημίσεις από όπου έχουμε κάποιο όφελος. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε όμορφο που αξίζει να προστεθεί [...]

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ! / ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ – eproductions.gr / str8fragrances.com

Η Ομορφιά κρύβεται παντού γύρω μας... Την ανακαλύπτουμε και σας την κάνουμε γνωστή. Αγκαλιάστε την...! Οι σύνδεσμοι δεν είναι διαφημίσεις από όπου έχουμε κάποιο όφελος. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε όμορφο που αξίζει να προστεθεί [...]

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ! / ΜΕΡΗ – Παραλία «κλέφτικο», Μήλος

Η Ομορφιά κρύβεται παντού γύρω μας... Την ανακαλύπτουμε και σας την κάνουμε γνωστή. Αγκαλιάστε την...! Οι σύνδεσμοι δεν είναι διαφημίσεις από όπου έχουμε κάποιο όφελος. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε όμορφο που αξίζει να προστεθεί [...]