ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…ΜΙΑ ΖΩΗ / ΠΛΟΗΓΗΣΗ

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

 ENGLISH 

ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΝΟΤΗΤΩΝ

Ο ιστότοπος είναι χωρισμένος σε τρία κύρια μέρη, ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, και ΤΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ. Με άλλα λόγια, οι σύνδεσμοι που επιλέγουμε για εσάς από το διαδίκτυο, το υλικό που εσείς μας στέλνετε (κείμενα, φωτογραφίες, και άλλα), και το περιεχόμενο που εμείς δημιουργούμε και προσθέτουμε σε μεγάλες κατηγορίες.

Το πρώτο πράγμα που συμβουλεύουμε να κάνετε όταν επισκέπτεσθε τον ιστότοπο; Απλά πατήστε στο «ΠΡΟΣΦΑΤΑ» στο επάνω μέρος του ιστοτόπου, και επιλέξτε την κατηγορία/ενότητα που επιθυμείτε να δείτε. Θα βρείτε εκεί όλες τις δημοσιεύσεις, από τις πιο πρόσφατες μέχρι τις παλαιότερες. Αν θέλετε να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα του περιεχομένου που δημοσιεύουμε, πατήστε «ΤΟ ΜΕΝΟΥ» στο επάνω μέρος του ιστοτόπου, και επιλέξτε την κατηγορία/ενότητα που επιθυμείτε να επισκεφθείτε (για όλους τους επισκέπτες ή για Μέλη). Θα διαβάσετε τι ακριβώς είναι η κάθε Ενότητα, γιατί την ξεκινήσαμε, και θα βρείτε επίσης συγκεκριμένο περιεχόμενο συγκεντρωμένο σε ένα σημείο/σελίδα (όπως τα ευρετήρια που δημιουργούμε). Αν κάποια ενότητα έχει τέτοιο περιεχόμενο, θα προσέξετε έναν σύνδεσμο στο τέλος κάποιων δημοσιεύσεων που θα σας οδηγεί σε αυτή την σελίδα.

Οι κατηγορίες Βασικές Σελίδες και Βρείτε Γρήγορα στο μενού βοηθούν να βρείτε γρηγορότερα βασικές πληροφορίες και χρήσιμες σελίδες.

.

.

Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί διάφορα μενού που βοηθούν όλους τους επισκέπτες και τα μέλη του να απολαμβάνουν το περιεχόμενο του χωρίς να χάνονται. Όταν μιλάμε για μενού, εννοούμε κάθε μικρό ή μεγαλύτερο μέρος των σελίδων του ιστοτόπου που περιλαμβάνει συνδέσμους για γρηγορότερη πλοήγηση. Καθώς προσθέτουμε νέο υλικό, τα μενού αυτά γίνονται όλο και πιο χρήσιμα. Αξιοποιήστε τα, και βρείτε ό,τι επιθυμείτε σε δευτερόλεπτα. Το πρώτο μενού που βλέπετε σε κάθε σελίδα που επισκέπτεσθε βρίσκεται στην ανώτερη περιοχή της σελίδας. Η περιοχή αυτή περιλαμβάνει το όνομα του ιστοτόπου στα Αγγλικά «PROJECTS OF LIFE Network» στην επάνω αριστερή γωνία, και δύο μικρά εικονίδια στην επάνω δεξιά γωνία. Το όνομα του ιστοτόπου είναι σύνδεσμος που σας μεταφέρει στην Αρχική σελίδα του ιστοτόπου, και τα εικονίδια σας μεταφέρουν στις σελίδες Ενημερωτικού email και του YouTube καναλιού μας. Οποιοδήποτε Πρότζεκτ κι αν εξερευνάτε, επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα σε δευτερόλεπτα ή απλά επισκεφτείτε τις σελίδες ενημερωτικού email και βίντεο.

………..

Το μενού αυτό περιλαμβάνει συνδέσμους χρήσιμων σελίδων του ιστοτόπου και υπάρχει μόνο στις σελίδες μελών. Βρίσκεται στην ανώτερη δεξιά γωνία κάθε σελίδας (+ σύμβολο), ακριβώς δίπλα στα εικονίδια ενημερωτικού email και βίντεο. Εάν πατήσετε σε αυτό, ανοίγει προς τα κάτω και αποκαλύπτει τους συνδέσμους μερικών χρήσιμων σελίδων. Εκμεταλλευτείτε το, και μεταφερθείτε στις σελίδες αυτές εύκολα και γρήγορα.

Τοποθετημένο στην ανώτερη περιοχή κάθε σελίδας, η μπάρα του Βασικού Μενού περιλαμβάνει συνδέσμους και για το ελληνικό και για το αγγλικό μέρος του ιστοτόπου. Επιλέξτε το «ΠΡΟΣΦΑΤΑ» για όλες τις δημοσιεύσεις μας, και «ΤΟ ΜΕΝΟΥ» για τις Ενότητες για όλους ή τα Μέλη. Στο «ΜΕΝΟΥ» Θα βρείτε επίσης και άλλες σημαντικές και χρήσιμες σελίδες. Στην αριστερή πλευρά της μπάρας του Βασικού Μενού, υπάρχει επίσης ο σύνδεσμος για την αποσύνδεση σας (εικονίδιο με ανθρωπάκι και διαγώνια γραμμή). Διαβάστε στην σελίδα Μελών χρήσιμες πληροφορίες για την σύνδεση/αποσύνδεση σας.

.

Το μενού αυτό βρίσκεται μέσα στο χρωματισμένο τμήμα-λωρίδα που εκτείνεται από τη μία πλευρά της σελίδας μέχρι την άλλη, και το οποίο είναι τοποθετημένο κάτω από το βασικό μενού. Εαν πατήσετε οπουδήποτε σε αυτό, ανοίγει προς τα κάτω παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες. Το εκάστοτε χρώμα του μενού αυτού φανερώνει την Ενότητα στην οποία βρίσκεστε. Χρησιμοποιούμε ένα συγκεκριμένο χρώμα για κάθε Ενότητα ώστε γρήγορα να καταλαβαίνετε σε ποια ενότητα του ιστοτόπου βρίσκεστε. Το μενού αυτό περιλαμβάνει τον τίτλο της σελίδας που διαβάζετε, τον σύνδεσμο του Βασικού Μενού, τον σύνδεσμο του Μενού της Ενότητας στην οποία βρίσκεστε, και τον σύνδεσμο της αντίστοιχης σελίδας στην Αγγλική γλώσσα. Τα ανοιχτόχρωμα χρωματισμένα μέρη του μενού είναι πάντα σύνδεσμοι που σας μεταφέρουν στις σελίδες που υποδηλώνουν.

..
Εκτός από τα εικονίδια της σελίδας Ενημερωτικού email και βίντεο (YouTube), εδώ βρίσκετε ακόμη κάποιους βασικούς συνδέσμους σελίδων στην αγγλική γλώσσα. Είναι οι σύνδεσμοι των σελίδων Αρχική (About), Επικοινωνία (Contact us), Όροι Χρήσης (Terms of Use), και Γίνετε Μέλος (Subscribe). Οι τρεις κύριες κατηγορίες του ιστοτόπου μας στην αγγλική γλώσσα, THE INTERNET (ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ), THE MAGAZINE (ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ), και THE PROJECTS (ΟΙ ΕΝΟΤΗΤΕΣ), είναι επίσης σύνδεσμοι που σας οδηγούν στις αρχικές σελίδες των κατηγοριών αυτών. Έτσι η πλοήγηση σας είναι ευκολότερη όταν βρίσκεστε στο κατώτερο μέρος μίας σελίδας.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

.

..

.

Τα τρία βασικά μενού παραπάνω χρησιμοποιούνται σε κάθε δημοσίευση που κάνουμε για να κάνουν την πλοήγηση όσο πιο εύκολη γίνεται, όπως ακριβώς και στις κανονικές σελίδες μας. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε ακόμα δύο μενού στην δεξιά πλευρά κάθε σελίδας δημοσιεύσεων (δείτε παρακάτω).

Εδώ μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις μας, δημοσιεύσεις που συστήνουμε, καθώς και τρόπους που μπορείτε να συμμετέχετε (είτε είναι στην ελληνική είτε στην αγγλική γλώσσα).

.

Αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο μενού, τοποθετημένο στο τέλος κάθε δημοσίευσης, που σας βοηθάει να μεταφερθείτε στο κεντρικό αρχείο του Πρότζεκτ στο οποίο βρίσκεστε, στο αρχείο της συγκεκριμένης κατηγορίας δημοσιεύσεων αυτού του Πρότζεκτ, στο κεντρικό αρχείο του ιστοτόπου, και στην δημοσίευση στην Αγγλική γλώσσα. Τα μέρη του μενού που είναι χρωματισμένα είναι πάντα σύνδεσμοι.

ΣΕΛΙΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Σε κάθε σελίδα με φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τρία μενού, το συρόμενο μενού, το κατώτερο μενού, και το συρόμενο μενού ll (τοποθετημένο εδώ στη μέση της σελίδας κάτω από τις φωτογραφίες). Όλα τα μενού περιλαμβάνουν χρήσιμους συνδέσμους για ευκολότερη πλοήγηση.

.