ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ & ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ & ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΜΕ • $5/ΜΗΝΑ •

ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΕΥΚΟΛΗ & ΟΜΟΡΦΗ

«Τα καλύτερα από το διαδίκτυο, περιεχόμενο που εσείς στέλνετε, και περιεχόμενο που εμείς δημιουργούμε…»

• Εξαιρετικό Περιεχόμενο •

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Επιλέγουμε τα καλύτερα από το διαδίκτυο που εμπνέουν, προσφέρουν ιδιαίτερα πολύτιμη γνώση, και βελτιώνουν τη ζωή. Αγαπάμε τις προτάσεις σας και προωθούμε χρήσιμους συνδέσμους.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

Οποιοσδήποτε μπορεί να μας στείλει άρθρα που κάνουν την διαφορά στον κόσμο του διαδικτύου. Είτε είστε Μέλος είτε όχι, η φωνή σας μπορεί να ακουστεί. Αυτός είναι ο δικός σας ιστότοπος.

ΟΙ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Δημιουργούμε πλούσιο περιεχόμενο που μπορεί να αλλάξει τελείως την ζωή σας οργανώνοντας και αποκαλύπτοντας μυστικά της σωματικής και ψυχικής υγείας, αλλά και της γνώσης του κόσμου.

Ένας «μικρόκοσμος» χρωμάτων, φωτός, και θετικής σκέψης. Αυτός είναι ο ιστότοπος μας. Μία διαφορετική διαδικτυακή πλατφόρμα που ολοκληρώθηκε έπειτα από πέντε χρόνια σκληρής προσπάθειας και μεγαλώνει καθημερινά σε περιεχόμενο και Μέλη. Ένας ιστότοπος που συγκεντρώνει σε ένα μέρος οτιδήποτε φωτεινό και χρήσιμο.

Ζούμε σε μία εποχή όπου πληροφορίες κάθε είδους βρίσκονται στο ίντερνετ. Τις περισσότερες φορές είναι εύκολα προσβάσιμες και δωρεάν. Εμείς δημιουργούμε το δικό μας «σπιτικό» περιεχόμενο που κάνει την διαφορά ανάμεσα στην πληθώρα των ιστοτόπων που υπάρχουν σήμερα, αφιερώνουμε ατελείωτες ώρες κάθε εβδομάδα για να επιλέγουμε τα καλύτερα που ανακαλύπτουμε στο διαδίκτυο, και προσκαλούμε όλο τον κόσμο να μοιραστεί γνώμες και ιδέες που έχουν θετική επιρροή.

Αν η ζωή σας δεν είναι ακόμα όπως ακριβώς θα θέλατε, αυτός είναι ο χώρος σας. Σας κάνει να ονειρεύεστε και πάλι, να απολαμβάνετε τη ζωή, και να ανακαλύπτετε τις πραγματικές δυνάμεις σας για να δημιουργήσετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Μία διαδικτυακή πλατφόρμα που εμπνέει και αποδεικνύει ότι η ζωή είναι όμορφη, κι ότι η ευτυχία είναι εφικτή για όλους. Ένας ιστότοπος φτιαγμένος από ανθρώπους που ζουν μία όμορφη ζωή γεμάτη μικρά και μεγάλα θαύματα…

.

Γίνετε Μέλος και αγκαλιάστε μία αληθινή ζωή!

Α. ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: Επιλέγουμε τα καλύτερα που βρίσκουμε στο διαδίκτυο και δημιουργούμε όμορφες σελίδες με συνδέσμους που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή του καθενός προς το καλύτερο. Θέματα από κάθε γνωστικό αντικείμενο παρέχουν γνώση, εμπνέουν ή απλά χαλαρώνουν και ξεκουράζουν τον αναγνώστη. Αυτή είναι μία Ενότητα προσβάσιμη για όλους, είτε είναι Μέλη είτε όχι.

Β. ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ: Προσκαλούμε όλο τον κόσμο να μοιραστεί το δικό του περιεχόμενο (κείμενα, φωτογραφίες, και άλλα) αν αυτά μπορούν να εμπνεύσουν άλλους ή να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες για ποικίλα θέματα. Οποιοσδήποτε πιστεύει ότι μπορεί να εμπνεύσει τους γύρω του ώστε να γίνουν υγιέστεροι, πιο χαρούμενοι, καλύτεροι στην εργασία τους, πιο υπεύθυνοι πολίτες κλπ. μπορεί να έχει μία θέση στο διαδικτυακό Περιοδικό μας με το όνομα του, τον ιστότοπο του ή άλλες πληροφορίες κάτω από το περιεχόμενο του. Αυτή είναι μία ενότητα προσβάσιμη για όλους, είτε είναι Μέλη είτε όχι.

Γ. ΟΙ ΕΝΟΤΗΤΕΣ: Μοναδικές στο είδος τους Ενότητες που ξεκινάμε οι οποίες κάνουν τη διαφορά και βελτιώνουν τη ζωή. Είναι χωρισμένες σε τρεις βασικές κατηγορίες, Ψυχική Υγεία, Σωματική Υγεία, και Ο Κόσμος: Το Πράσινο Καλάθι, Η Άσκηση, Η Διατροφή, Η Επικαιρότητα, Το Μουσείο, η ενότητα Ταξιδεύω, Οι Συνεντεύξεις, Το Σχέδιο, Οι Σύνδεσμοι, Η Αμερικανική Γλώσσα, ο Όμορφος Κόσμος! και αρκετές άλλες Ενότητες δημιουργούν το περιεχόμενο αυτού του μεγάλου τμήματος του ιστοτόπου μας. Μερικές ακόμα Ενότητες προσθέτουν υπέροχες «γεύσεις» και μοναδικά «αρώματα» στον ιστότοπο μας: Τα Αφιερώματα (Νέα Υόρκη, Ελλάδα, Χίος) αφορούν στον μεγάλο ρόλο που έπαιξαν τρία όμορφα μέρη στην δημιουργία αυτής της μοναδικής διαδικτυακής πλατφόρμας. Τα καλύτερα που έχουν να προσφέρουν συνδυάζονται για να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Το Βιβλίο αφορά σε αληθινές ιστορίες που έχουν κάτι να διδάξουν, πάντα γραμμένες με λίγο χιούμορ και πολλή θετικότητα. Αυτό το μεγάλο τμήμα του ιστοτόπου, ΟΙ ΕΝΟΤΗΤΕΣ, είναι προσβάσιμο μόνο για τα Μέλη μας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ • $5/ΜΗΝΑ! •

ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ

Εξερευνήστε τον ιστότοπο μας, εμπνευστείτε, γίνετε μέρος του, εμπνεύστε άλλους γύρω σας, και ξεκινήστε τα δικά σας βήματα για να κάνετε τον κόσμο καλύτερο.