Βρες Τον Προορισμό Σου

Ο ανώτερος σκοπός στη ζωή που σε κρατάει ενθουσιασμένο κάθε μέρα

Ίσως η πιο χρήσιμος οδηγός για βρει ο κάθε άνθρωπος την εργασία που πραγματικά αγαπάει.

Η απουσία μίας εργασίας που αγαπάς 100% είναι κυρίως υπεύθυνη για την έλλειψη ισορροπίας στην ζωή σου και για όλα τα προβλήματα που αυτή η ανισορροπία προκαλεί. Τα λόγια που ακολουθούν ίσως σε βοηθήσουν να βρεις τον σωστό δρόμο σου.

•  •  •

Ο χρόνος περνάει. Μην συνεχίζεις να σπαταλάς τη ζωή σου. Μπορείς να πεις ολόψυχα ότι ζεις μία ευτυχισμένη ζωή; Μπορείς να πεις με αυτοπεποίθηση ότι έχεις βρει αληθινή ευτυχία; Όχι, η πραγματική ευτυχία δεν είναι όνειρο που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, όπως πολλοί ίσως σου λένε. Είναι εφικτή, και όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται να την βιώσουν.

Είτε θέλεις να το παραδεχτείς ή όχι, σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν δουλειές που δεν τους αρέσουν, δεν έχουν όνειρα, δεν προσπαθούν για το καλύτερο που μπορούν, και η έλλειψη αξιών ναρκώνει την καρδιά και την ψυχή τους. Μία από τις κυριότερες αιτίες γι’ αυτό; Τα χρήματα είναι πάνω από όλες τις αξίες. Η επιθυμία για πολλά χρήματα, η απληστία σχεδόν όλων εκεί έξω, μαζί με υπερβολική ματαιοδοξία, οδηγεί σε ψεύτικες ζωές. Το αποτέλεσμα; Βλέπεις σήμερα τα πιο όμορφα σώματα και πρόσωπα αλλά την ίδια στιγμή τις πιο άδειες καρδιές που βρίσκουν λόγο για να ζουν σε υπερβολικές αισθητικές επεμβάσεις, σε αναρίθμητα συμπληρώματα διατροφής, σε ναρκωτικά, σε αλκοόλ, σε αχαλίνωτο σεξ, ή σε προσπάθειες να αποκτήσουν όλο και περισσότερους ακολούθους/«φίλους» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην εποχή μας έχουμε χάσει την έννοια του μέτρου.

Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να μπορούσαν να ξυπνήσουν, να πάρουν τη ζωή τους πιο σοβαρά, και να την οδηγήσουν σε ένα διαφορετικό υπέροχο ταξίδι. Σήμερα έχουμε καταφέρει να γνωρίζουμε απίστευτες λεπτομέρειες σε όλα τα επιστημονικά πεδία, γνώση που επιστήμονες άλλων εποχών θα ζήλευαν. Παρ’ όλα αυτά, ο κόσμος βιώνει μία από τις σκοτεινότερες περιόδους του με απερίγραπτο μίσος μεταξύ των ανθρώπων, με έλειψη θεμελιωδών αξιών ζωής, με άδειες ζωές, και τις περισσότερες αυτοκτονίες καθημερινά στην ιστορία του. Τι πηγαίνει στραβά; Οι άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει πολύτιμες αξίες θεωρώντας τις ξεπερασμένες, και γι’ αυτό το λόγο νιώθουν εντελώς χαμένοι. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούν να βρουν τι πραγματικά θέλουν να κάνουν στη ζωή τους και να βιώσουν αληθινή ευτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Η ζωή δεν είναι απλά το να βρεις μία καλή δουλειά, να δημιουργήσεις οικογένεια, να διασκεδάζεις, να παρακολουθείς όμορφες ταινίες, να πηγαίνεις στο θέατρο ή να απολαμβάνεις τις διακοπές σου στους πιο αγαπημένους σου ταξιδιωτικούς προορισμούς. Η ζωή είναι κάτι περισσότερο από αυτά…ή για να το διατυπώσουμε καλύτερα, για να απολαμβάνεις όλα τα παραπάνω χρειάζεσαι και κάτι παραπάνω. Πρέπει να γνωρίζεις πώς να έχεις εσωτερική γαλήνη και να νιώθεις γεμάτος. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ξυπνάς κάθε πρωί γεμάτος ενέργεια και πρόθυμος να αδράξεις τη μέρα. Αν δεν νιώθεις έτσι ακριβώς σίγουρα κάτι λείπει… κάνεις κάτι λάθος, γιατί αυτή η εσωτερική κατάσταση δεν είναι άπιαστο όνειρο, είναι κάτι που μπορείς να αποκτήσεις και να κατακτήσεις. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά ένας από τους σημαντικότερους είναι η εργασία που έχεις. Έχεις μία εργασία που σε ενθουσιάζει στο μέγιστο; Νιώθεις ότι αυτή είναι η εργασία/λειτούργημα για την οποία έχεις έρθει σε αυτό τον κόσμο; Αν όχι, διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να το πετύχεις αυτό.

Πάρε λίγο χρόνο από το γεμάτο πρόγραμμα σου, κλέψε λίγα λεπτά από τις «πολύτιμες» ώρες που αφιερώνεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και σχημάτισε έξι στήλες σε ένα κομμάτι χαρτί.

Πρώτη στήλη: γράψε όλα τα ταλέντα που έχεις.

Δεύτερη στήλη: γράψε τι απολαμβάνεις να κάνεις στη ζωή σου που σε κάνει πραγματικά χαρούμενο, ακόμα κι αν αυτό ακούγεται ως το πιο τρελό πράγμα. Μην γράψεις αυτό που θέλεις να κάνεις ως εργασία γιατί θα σου δώσει πολλά χρήματα, κοινωνικό επίπεδο ή οτιδήποτε παρόμοιο. Μην σκεφτείς τα χρήματα καθόλου. Μην ακούσεις αυτούς που πιθανόν να σου πουν ότι είσαι ρομαντικός, ότι πρέπει να δεις την πραγματικότητα και γι’ αυτό να βρεις μία εργασία που απλά να σου εξασφαλίζει τα προς το ζειν ή πολύ περισσότερα χρήματα. Μην τους ακούσεις αυτούς, γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα σπαταλήσεις τη ζωή σου. Αυτοί είναι πιθανότατα όσοι δεν έχουν πετύχει κάτι ιδιαίτερο στη ζωή τους, αυτοί που κάνουν δουλειές που δεν τους αρέσουν, που πίνουν τόνους καφέ κάθε μέρα για να νιώθουν καλά ή τρώνε κακής ποιότητας φαγητό καθημερινά και παρακολουθούν ταινίες όλο το βράδυ.

Τρίτη στήλη: αφιέρωσε χρόνο για να βρεις ιδέες σχετικά με το πώς μπορείς να συνδυάσεις τα ταλέντα που έχεις με όλα όσα απολαμβάνεις να κάνεις στη ζωή.

Τέταρτη στήλη: προσπάθησε να βρεις ποια από αυτές τις ιδέες μπορεί να πάρει σάρκα και οστά, ποια από αυτές τις ιδέες μπορεί να «γεννήσει» ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ που να μην υπάρχει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Πέμπτη στήλη: σκέψου αν αυτό το μοναδικό πρότζεκτ είναι κάτι που ο κόσμος το χρειάζεται πραγματικά. Αν δεν το χρειάζεται, ίσως κάποια στιγμή να σου αποφέρει χρήματα, αλλά ποτέ δεν θα νιώσεις γεμάτος εσωτερικά, το οποίο είναι θεμελιώδες στη ζωή. Αν ο κόσμος πραγματικά χρειάζεται τη μοναδική ιδέα σου, συνέχισε παρακάτω στην επόμενη στήλη.

Έκτη στήλη: σκέψου αν το μοναδικό πρότζεκτ σου το οποίο το χρειάζεται ο κόσμος βάζει τα χρήματα πάνω από πολύτιμες αξίες. Αν συμβαίνει αυτό, θα βγάλεις πιθανότατα χρήματα αλλά μέσα σου θα είσαι και πάλι άδειος. Αν αντίθετα τοποθετεί αξίες πάνω από τα χρήματα και οτιδήποτε άλλο, και αν δουλέψεις σκληρά πάνω σε αυτό κάνοντας αργά, συνεχή, και σταθερά βήματα, θα πετύχεις τον απώτερο στόχο σου: να κάνεις μία δουλειά που πραγματικά αγαπάς, να είσαι γεμάτος εσωτερικά, και να βγάλεις χρήματα.

Αν σου αρέσει να δουλεύεις για άλλους και όχι να ξεκινήσεις την δική σου επιχείρηση, προσπάθησε να βρεις τα παραπάνω χαρακτηριστικά στην εργασία που θα διαλέξεις και στο αφεντικό για το οποίο θα δουλέψεις. Η διαδικασία αυτή, είτε για την δική σου επιχείρηση είτε για την επιχείρηση κάποιου άλλου, ίσως πάρει εβδομάδες ή μήνες. Το τελικό της στάδιο ίσως πάρει ακόμα και χρόνια, αλλά θα είσαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος κατά τη διαδρομή, και όταν κάποια στιγμή ολοκληρωθεί θα είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη!

Πώς να βρεις αυτό που πραγματικά αγαπάς
Ένας απλός αλλά έξυπνος τρόπος για να βρεις αυτό που πραγματικά αγαπάς: Πήγαινε σε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο και μείνε εκεί για αρκετή ώρα. Εξερεύνησε όλα τα ράφια και δες που σου αρέσει να στέκεσαι περισσότερο και ποια βιβλία σου αρέσει να κοιτάς πιο πολύ. Θα περάσεις πιθανότατα από πολλά ράφια χωρίς να δώσεις καθόλου προσοχή απλά γιατί τα βιβλία εκεί δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου. Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι εκεί που σου αρέσει να στέκεσαι περισσότερο, και τα βιβλία που σου αρέσει να διαβάζεις πιο πολύ αποκαλύπτουν το πεδίο γνώσης στο οποίο πρέπει να αφιερώσεις τη ζωή σου. Ο προορισμός σου και η εργασία που αγαπάς κρύβονται εκεί μέσα. Απλά πρέπει να βρεις την σωστή κατεύθυνση σε αυτόν τον χώρο.

Αν σου αρέσει να διαβάζεις κάποια βιβλία περισσότερο από άλλα, και αν αυτά τα βιβλία φέρνουν χαμόγελο στο πρόσωπο σου, ασχολήσου με αυτά. Αν αυτό το πεδίο γνώσης δεν σε κάνει να ντρέπεσαι για κάτι, κι αν δεν κάνεις κακό σε κανέναν με το να εργαστείς σε αυτό τον χώρο, προχώρησε. Είναι καλό να θυμάσαι βέβαια ότι αν θέλεις να κυνηγάς αυτό που πραγματικά αγαπάς θα πρέπει να προσπαθείς σκληρά και να έχεις πολύ υπομονή στις δύσκολες στιγμές που θα έρχονται. Αυτό είναι το αντίτιμο του να ακολουθείς την καρδιά σου, αλλά αν επιμένεις και συνεχίζεις να προχωράς προς τον στόχο σου, η ανταμοιβή είναι μία ζωή που ξεχειλίζει από χαρά, όνειρα και δημιουργικότητα!

Τα παραπάνω απλά αλλά πολύτιμα βήματα, μαζί με πολλά άλλα που θα βρεις σε αυτή την ενότητα, θα σε οδηγήσουν σε ένα μεγάλο ταξίδι όπου η ζωή είναι στα καλύτερα της! Σίγουρα θα συναντήσεις πολλά προβλήματα στη διαδρομή, περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά, όπως όλοι οι άνθρωποι άλλωστε. Έτσι είναι η ζωή. Παρ’ όλα αυτά, το μεγάλο σου ταξίδι θα συνεχίζεται, και η ζωή πάντα θα σου φαίνεται όμορφη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Να θυμάσαι ότι σε κάθε φάση της ζωής σου, ανάλογα με την εμπειρία σου, την εσωτερική ηρεμία, και την σοφία που έχεις αποκτήσει, αυτό που θα φαίνεται να είναι ο προορισμός σου ίσως να είναι λίγο διαφορετικό. Όσο πιο σοφός όμως γίνεσαι, και όσο περισσότερη εσωτερική ηρεμία αποκτάς, που σημαίνει ότι θα έχεις τους λιγότερους «περισπασμούς» (τα μυστικά που θα ανακαλύψεις σύντομα σε αυτή την ενότητα), τόσο πιο κοντά θα έρχεσαι στο απώτερο στόχο σου, στον κύριο σκοπό της ζωή σου, στο ανώτερο κάλεσμα του κόσμου προς εσένα. Η ζωή είναι γεμάτη από κύκλους (περιόδους) που ανοίγουν και κλείνουν και διαδέχονται ο ένας τον άλλον. Όσο καλύτερη εσωτερική κατάσταση αποκτάς, τόσο περισσότερη χαρά βιώνεις κατά την διάρκεια του κάθε κύκλου στον οποίο βρίσκεσαι. Πάντα να εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου και να επιλέγεις κάθε φορά πράγματα που σου αρέσουν εκατό τοις εκατό.

Αν νιώσεις ότι δυσκολεύεσαι να συμπληρώσεις τις δύο πρώτες στήλες παραπάνω (τα ταλέντα που έχεις και το τι σου αρέσει να κάνεις στη ζωή σου), μην πανικοβληθείς νομίζοντας ότι δεν αξίζεις τίποτα. Συνέχισε να διαβάζεις την ενότητα αυτή σε αυτόν τον ιστότοπο. Θα ανακαλύψεις πώς να ελαχιστοποιείς περισπασμούς που σε εμποδίζουν να δεις καθαρά τα ταλέντα σου και τι πραγματικά σε ευχαριστεί στη ζωή.

Όλοι έχουμε τις ίδιες δυνατότητες για να γίνουμε ο καλύτερος εαυτός μας. Κανένας δεν είναι καλύτερος από τον άλλον. Απλά δεν γνωρίζουμε πάντα τα μικρά και τα μεγάλα αληθινά μυστικά που μας οδηγούν εκεί. Πολλοί υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν αυτά τα μυστικά, αλλά στην πραγματικότητα πολλοί λίγοι γνωρίζουν τα αληθινά.

Μείνε συντονισμένος με αυτή την ενότητα για να μάθεις πώς να απολαύσεις το ταξίδι σου προς μία πραγματικά όμορφη ζωή. Εμπειρία, σπουδές, και αφοσίωση στο να φέρνουμε στο φως αλήθειες που μας κάνουν υγιείς και πιο χαρούμενους, κάνουν την ενότητα αυτή ένα διαδικτυακό μέρος που αλλάζει ζωές προς το καλύτερο.

Να θυμάσαι, ο χρόνος περνάει…

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ   |   Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ   |   ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ   |   ΑΠΟ ΤΟ •  ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…ΜΙΑ ΖΩΗ 
ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Δημοσίευση: 17/7/2020 | Τελευταία ενημέρωση: 17/7/2020 | ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ | Αρχείο ενότητας | Αρχείο κατηγορίας Κεντρικό  Αρχείο English |


 

Περισσότερες Δημοσιεύσεις από την ίδια κατηγορία

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Το Πολυτιμότερο Μυστικό στον Κόσμο: 2. Πνευματική ζωή/Κίνδυνοι: α. Η λάθος αντίληψη για τον Θεό

Εκεί που ξεκινάει το πρόβλημα... ...και καταστρέφονται ζωές Πάντα να σκέφτεσαι προσεκτικά... Δεν πιστεύω στον «Θεό» Δεν πιστεύω σε αυτόν τον «Θεό» στον οποίο πιστεύουν [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 16. Πώς να αντέξεις δύσκολες μέρες στη δουλειά

Πάντα υπάρχει τρόπος Χτίσε το μέλλον σου Ονειρέψου το και ξεκίνησε... Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά για να είσαι καθημερινά χαρούμενος και γεμάτος [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 15. Ο περίπατος στην εξοχή δεν κάνει πάντα καλό!

Να σκέφτεσαι έξυπνα Ο καθένας είναι μοναδικός Εμπιστεύσου το ένστικτο σου... Πολύ συχνά ακούμε ότι η φύση βοηθάει να χαλαρώνουμε, να αποβάλουμε το άγχος, και [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 14. Όταν ο πονηρός σου τρόπος φαίνεται!

Να είσαι ευθύς Καθάρισε τις σκέψεις σου Όσο περισσότερη καθαρότητα, τόσο περισσότερη αγάπη! Παρατήρησε τον εαυτό σου και δες μήπως κάνεις το ίδιο λάθος που [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 13. Μην κρίνεις κάποιον από το… χρυσό περιτύλιγμα!

Σκέψου θετικά, και όχι... Επικεντρώσου στη δική σου πρόκληση Το περιτύλιγμα μπορεί να σε παραπλανήσει Αυτό είναι ένα πάρα πολύ συνηθισμένο λάθος που κάνει μία [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 12. Όχι, η αγάπη δεν μπορεί να σώσει τον γάμο σου. Αυτά είναι τα πολυτιμότερα μυστικά!

Γνώριζε περισσότερα και διάπρεψε  Ζωή σημαίνει να ανακαλύπτεις τα μυστικά της Κάποιοι σκάβουν βαθύτερα και ανακαλύπτουν πολύτιμους λίθους... Η αγάπη θεωρείται ως το πολυτιμότερο συστατικό [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 9. Τα πολλά χρήματα φέρνουν ευτυχία όταν…

Ο πλούτος είναι πολύτιμο δώρο Να το προσφέρεις συχνά Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να έχεις πολλά... Ένας μεγάλος σχετικά αριθμός ανθρώπων συνηθίζει να κατακρίνει [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 6. Η καφεΐνη και οι παγίδες της

Η καφεΐνη είναι... «πονηρή» Χρησιμοποίησε την σωστά Αν γνωρίζεις τον τρόπο που λειτουργεί αποφεύγεις «προβλήματα»... Όλοι πιθανότατα γνωρίζουν ότι ο καφές είναι ένα από τα [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Το Πολυτιμότερο Μυστικό στον Κόσμο: 2. Πνευματική ζωή/Θα αγνοήσεις αυτά τα εξωπραγματικά θαύματα;

Η αλήθεια πάντα πληροφορεί... ...και μεταμορφώνει τη ζωή Πάντα να μελετάς πριν να κρίνεις Το μεγάλο ερώτημα Κάθε φορά που το θέμα της θρησκείας επανέρχεται [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Το Πολυτιμότερο Μυστικό στον Κόσμο: 2. Πνευματική ζωή/Τα βήματα/ε

Με όποιον τρόπο κι αν διαλέξεις, η ευτυχία είναι εφικτή. ...και είναι μέσα στις δυνατότητες σου Η γνώση είναι δύναμη, και φέρνει αλλαγές γρηγορότερα. Πολλοί [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Το Πολυτιμότερο Μυστικό στον Κόσμο: 2. Πνευματική ζωή/Τα βήματα/δ

Ο Θεός είναι ελευθερία Να είσαι αυθεντικός Η επιτυχία έρχεται όταν κάνεις πράγματα με την καρδιά σου Νιώσε ελεύθερος Το τέταρτο βήμα ίσως είναι η [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Το Πολυτιμότερο Μυστικό στον Κόσμο: 2. Πνευματική ζωή/Τα βήματα/γ

Βάλε τον εγωισμό σου στην άκρη Ψάξε για την αλήθεια Μην θεωρείς τα πάντα δεδομένα Οι δύο περιπτώσεις Όπως αναφέρθηκε στο «δεύτερο βήμα», όσο αφορά [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Το Πολυτιμότερο Μυστικό στον Κόσμο: 2. Πνευματική ζωή/Τα βήματα/β

Δεν υπάρχει λόγος να πιστεύεις αν... Τα πράγματα είναι απλά Μία ερώτηση μπορεί να αλλάξει τα πάντα Το εμπόδιο Ίσως θέλεις πραγματικά να βρεις κατά [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Το Πολυτιμότερο Μυστικό στον Κόσμο: 2. Πνευματική ζωή/Τα βήματα/α

Το πρώτο βήμα προς την πνευματική ζωή... ...και το πιο σημαντικό Είσαι ελεύθερος να πιστέψεις ό,τι σε κάνει πιο ευτυχισμένο Είσαι πραγματικά χαρούμενος; Το πρώτο [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Το Πολυτιμότερο Μυστικό στον Κόσμο: 1. Σεξουαλικές σχέσεις

Εκεί που όλα ξεκινούν... Λίγα διαφωτιστικά λόγια Η ευτυχία έχει τα δικά της μικρά μυστικά Σεξουαλικές σχέσεις: σεξουαλικότητα, σεξ, ετεροφυλικές σχέσεις, ΛΟΑΤΚΙ (λεσβία, ομοφυλόφιλος, αμφιφυλόφιλος, [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Το Πολυτιμότερο Μυστικό στον Κόσμο: Εισαγωγή

Η εμπειρία είναι πολύτιμη Εμπιστεύσου την Άκου, μελέτα, και κατέληξε στα ΔΙΚΑ ΣΟΥ συμπεράσματα Στην διαδρομή σου προς την ευτυχία, και λίγο πριν να ανακαλύψεις [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 3. Το καθημερινό σου πρόγραμμα και τα λάθη που κάνεις

Το Καθημερινό Σου Πρόγραμμα Απόφυγε συνηθισμένα λάθη Τα γερά θεμέλια της ευτυχίας σου βρίσκονται εδώ Οτιδήποτε κι αν έχεις διαβάσεις σχετικά με την ψυχική υγεία, [...]

Περισσότερες Δημοσιεύσεις από διάφορες κατηγορίες

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΙΔΡΥΤΗ – Γιατί φοβάμαι τη γιορτή Halloween!

Γιατί φοβάμαι τη γιορτή Halloween! από τον Ιδρυτή του ιστοτόπου   Είναι μία αμερικανική γιορτή που όμως με τρομάζει πολύ, τι κι αν είναι περισσότερο για παιδιά… Σκελετοί κρέμονται έξω [...]

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Η ομορφιά και η πρόκληση της συνέχισης σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε άλλη πολιτεία ή χώρα

Η ομορφιά και η πρόκληση της συνέχισης σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε άλλη πολιτεία ή χώρα από την Δρ. Στελλίνα Καββάδα   Σύμφωνα με το Διεθνές Ινστιτούτο Εκπαίδευσης, η φοίτηση σε [...]

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / ΣΚΕΨΟΥ ΕΞΥΠΝΑ – Παρακαλώ διάσημοι, χαμηλώστε λίγο τους τόνους!

Πρώτα απ' όλα, ας ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι διάσημος. Είναι πραγματικά υπέροχο! Μπορεί να χάνεις λίγο την ιδιωτική σου ζωή, αλλά απολαμβάνεις την ίδια [...]

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ – Πώς να επιλέξεις έναν καλό προσωπικό γυμναστή

Αυτό που θέλω να συζητήσω σε αυτό το κείμενο έχει μεγάλη σημασία γιατί επηρεάζει άμεσα την υγεία σου αν δεν δώσεις ιδιαίτερη προσοχή. Αυτό έχει να κάνει με τους [...]

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / ΣΚΕΨΟΥ ΕΞΥΠΝΑ – Θα μπορούσες να… φας τον σκύλο σου; Αν όχι, δεν είσαι υποκριτής;

Οι μεγαλύτεροι υποκριτές…! Ποιοι; Εμείς οι άνθρωποι, φυσικά. Υψώνουμε τη φωνή μας ενάντια στην αδικία ενώ είμαστε μέρος της αδικίας. Υποστηρίζουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα με τα λόγια μας, αλλά [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Το Πολυτιμότερο Μυστικό στον Κόσμο: 2. Πνευματική ζωή/Κίνδυνοι: α. Η λάθος αντίληψη για τον Θεό

Εκεί που ξεκινάει το πρόβλημα... ...και καταστρέφονται ζωές Πάντα να σκέφτεσαι προσεκτικά... Δεν πιστεύω στον «Θεό» Δεν πιστεύω σε αυτόν τον «Θεό» στον οποίο πιστεύουν [...]

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (6)

Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (6) Σας παρουσιάζουμε την μεγαλύτερη πιθανότατα συλλογή γκράφιτι και τοιχογραφιών που υπάρχουν στο διαδίκτυο και εξυμνούν τη Νέα Υόρκη και αυτό το είδος τέχνης. Τα γκράφιτι [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 16. Πώς να αντέξεις δύσκολες μέρες στη δουλειά

Πάντα υπάρχει τρόπος Χτίσε το μέλλον σου Ονειρέψου το και ξεκίνησε... Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά για να είσαι καθημερινά χαρούμενος και γεμάτος [...]

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (5)

Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (5) Σας παρουσιάζουμε την μεγαλύτερη πιθανότατα συλλογή γκράφιτι και τοιχογραφιών που υπάρχουν στο διαδίκτυο και εξυμνούν τη Νέα Υόρκη και αυτό το είδος τέχνης. Τα γκράφιτι [...]

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (4)

Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (4) Σας παρουσιάζουμε την μεγαλύτερη πιθανότατα συλλογή γκράφιτι και τοιχογραφιών που υπάρχουν στο διαδίκτυο και εξυμνούν τη Νέα Υόρκη και αυτό το είδος τέχνης. Τα γκράφιτι [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 15. Ο περίπατος στην εξοχή δεν κάνει πάντα καλό!

Να σκέφτεσαι έξυπνα Ο καθένας είναι μοναδικός Εμπιστεύσου το ένστικτο σου... Πολύ συχνά ακούμε ότι η φύση βοηθάει να χαλαρώνουμε, να αποβάλουμε το άγχος, και [...]

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (3)

Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (3) Σας παρουσιάζουμε την μεγαλύτερη πιθανότατα συλλογή γκράφιτι και τοιχογραφιών που υπάρχουν στο διαδίκτυο και εξυμνούν τη Νέα Υόρκη και αυτό το είδος τέχνης. Τα γκράφιτι [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 14. Όταν ο πονηρός σου τρόπος φαίνεται!

Να είσαι ευθύς Καθάρισε τις σκέψεις σου Όσο περισσότερη καθαρότητα, τόσο περισσότερη αγάπη! Παρατήρησε τον εαυτό σου και δες μήπως κάνεις το ίδιο λάθος που [...]

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (2)

Γκράφιτι και Τοιχογραφίες (2) Σας παρουσιάζουμε την μεγαλύτερη πιθανότατα συλλογή γκράφιτι και τοιχογραφιών που υπάρχουν στο διαδίκτυο και εξυμνούν τη Νέα Υόρκη και αυτό το είδος τέχνης. Τα γκράφιτι [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 13. Μην κρίνεις κάποιον από το… χρυσό περιτύλιγμα!

Σκέψου θετικά, και όχι... Επικεντρώσου στη δική σου πρόκληση Το περιτύλιγμα μπορεί να σε παραπλανήσει Αυτό είναι ένα πάρα πολύ συνηθισμένο λάθος που κάνει μία [...]

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Η Τέχνη στο Μετρό (2)

Η Τέχνη στο Μετρό (2) Ένας μεγάλος αριθμός των κατοίκων της πόλης χρησιμοποιεί το μετρό καθημερινά. Άλλοι το χρειάζονται λιγότερο και μετακινούνται με αυτό σπανιότερα. Κάποιοι άλλοι δεν το [...]

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ / Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – Τα Μυστικά: 12. Όχι, η αγάπη δεν μπορεί να σώσει τον γάμο σου. Αυτά είναι τα πολυτιμότερα μυστικά!

Γνώριζε περισσότερα και διάπρεψε  Ζωή σημαίνει να ανακαλύπτεις τα μυστικά της Κάποιοι σκάβουν βαθύτερα και ανακαλύπτουν πολύτιμους λίθους... Η αγάπη θεωρείται ως το πολυτιμότερο συστατικό [...]

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΙΔΡΥΤΗ – Το αληθινό μυστικό για να μείνεις για πάντα νέος!

Το αληθινό μυστικό για να μείνεις για πάντα νέος! από τον Ιδρυτή του ιστοτόπου   Άφησε το σώμα σου να γερνάει φυσιολογικά και κάθε ρυτίδα να αποκαλύτπτει τις πολύτιμες εμπειρίες [...]

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΙΔΡΥΤΗ – Φωτιές κι άλλες φυσικές καταστροφές

Φωτιές κι άλλες φυσικές καταστροφές από τον Ιδρυτή του ιστοτόπου   Αύγουστος 2021… Η μεγαλύτερη φυσική καταστροφή στην Ελλάδα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο λόγω καταστροφικών πυρκαγιών. Τα λόγια είναι [...]

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Η περιοχή «The Battery» στο ηλιοβασίλεμα!

Η περιοχή «The Battery» στο ηλιοβασίλεμα! Όταν το πρόγραμμα σου αλλάζει, κι απρόσμενα έχεις λίγο χρόνο για σένα ένα ζεστό ανοιξιάτικο απόγευμα, δεν θέλεις να το αφήσεις να πάει [...]

Δημοσιεύσεις από κατηγορίες προσβάσιμες για όλους

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΙΔΡΥΤΗ – Γιατί φοβάμαι τη γιορτή Halloween!

Γιατί φοβάμαι τη γιορτή Halloween! από τον Ιδρυτή του ιστοτόπου   Είναι μία αμερικανική γιορτή που όμως με τρομάζει πολύ, τι κι αν είναι περισσότερο για παιδιά… Σκελετοί κρέμονται έξω [...]

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Η ομορφιά και η πρόκληση της συνέχισης σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε άλλη πολιτεία ή χώρα

Η ομορφιά και η πρόκληση της συνέχισης σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε άλλη πολιτεία ή χώρα από την Δρ. Στελλίνα Καββάδα   Σύμφωνα με το Διεθνές Ινστιτούτο Εκπαίδευσης, η φοίτηση σε [...]

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΙΔΡΥΤΗ – Το αληθινό μυστικό για να μείνεις για πάντα νέος!

Το αληθινό μυστικό για να μείνεις για πάντα νέος! από τον Ιδρυτή του ιστοτόπου   Άφησε το σώμα σου να γερνάει φυσιολογικά και κάθε ρυτίδα να αποκαλύτπτει τις πολύτιμες εμπειρίες [...]

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΙΔΡΥΤΗ – Φωτιές κι άλλες φυσικές καταστροφές

Φωτιές κι άλλες φυσικές καταστροφές από τον Ιδρυτή του ιστοτόπου   Αύγουστος 2021… Η μεγαλύτερη φυσική καταστροφή στην Ελλάδα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο λόγω καταστροφικών πυρκαγιών. Τα λόγια είναι [...]

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΙΔΡΥΤΗ – Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Τότε και σήμερα…

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Τότε και σήμερα... από τον Ιδρυτή του ιστοτόπου   Είναι σχεδόν δώδεκα χρόνια από τότε που ακύρωσα τον λογαριασμό μου σε ένα δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, και [...]

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΙΔΡΥΤΗ – Όταν η 4η Ιουλίου σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα!

Όταν η 4η Ιουλίου σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα! από τον Ιδρυτή του ιστοτόπου   Όπως λένε πολλοί, η ζωή είναι απρόβλεπτη... γεμάτη εκπλήξεις! Κάποιες φορές οι εκπλήξεις αυτές είναι ευχάριστες, ενώ [...]

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ! / ΓΛΥΠΤΙΚΗ – Άννα Ανδρεάδη

Η Ομορφιά κρύβεται παντού γύρω μας... Την ανακαλύπτουμε και σας την κάνουμε γνωστή. Αγκαλιάστε την...! Οι σύνδεσμοι δεν είναι διαφημίσεις από όπου έχουμε κάποιο όφελος. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε όμορφο που αξίζει να προστεθεί [...]

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ! / ΚΟΣΜΗΜΑ – Αλεξάνδρα Κούμπα

Η Ομορφιά κρύβεται παντού γύρω μας... Την ανακαλύπτουμε και σας την κάνουμε γνωστή. Αγκαλιάστε την...! Οι σύνδεσμοι δεν είναι διαφημίσεις από όπου έχουμε κάποιο όφελος. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε όμορφο που αξίζει να προστεθεί [...]

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ! / ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ – Μανούσος Χαλκιαδάκης

Η Ομορφιά κρύβεται παντού γύρω μας... Την ανακαλύπτουμε και σας την κάνουμε γνωστή. Αγκαλιάστε την...! Οι σύνδεσμοι δεν είναι διαφημίσεις από όπου έχουμε κάποιο όφελος. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε όμορφο που αξίζει να προστεθεί [...]

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / Περιοδικά, εφημερίδες και άλλες πηγές – 1

Σύνδεσμοι που ομορφαίνουν τη ζωή! Διάλεξε έναν κάθε μέρα, μάθε, χαλάρωσε, και απόλαυσε έναν κόσμο που ακόμα ίσως δεν γνωρίζεις...! Οι σύνδεσμοι δεν είναι διαφημίσεις από όπου έχουμε κάποιο όφελος. Αν ο ιστότοπος [...]

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ! / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – Γιώργος Διγαλάκης

Η Ομορφιά κρύβεται παντού γύρω μας... Την ανακαλύπτουμε και σας την κάνουμε γνωστή. Αγκαλιάστε την...! Οι σύνδεσμοι δεν είναι διαφημίσεις από όπου έχουμε κάποιο όφελος. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε όμορφο που αξίζει να προστεθεί [...]

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΕΥ ΖΗΝ – Φυγόκεντροι άνθρωποι, ζουν ανάμεσα μας.

Φυγόκεντροι άνθρωποι, ζουν ανάμεσα μας. από τον Δημήτρη Σούκουλη   Είμαστε κάποιοι άνθρωποι, λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα ίσως, που στα μάτια των άλλων μοιάζουμε παράξενοι, παράταιροι κι ανάρμοστοι μέσα στο [...]

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ! / ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ – eproductions.gr / str8fragrances.com

Η Ομορφιά κρύβεται παντού γύρω μας... Την ανακαλύπτουμε και σας την κάνουμε γνωστή. Αγκαλιάστε την...! Οι σύνδεσμοι δεν είναι διαφημίσεις από όπου έχουμε κάποιο όφελος. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε όμορφο που αξίζει να προστεθεί [...]

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ! / ΜΕΡΗ – Παραλία «κλέφτικο», Μήλος

Η Ομορφιά κρύβεται παντού γύρω μας... Την ανακαλύπτουμε και σας την κάνουμε γνωστή. Αγκαλιάστε την...! Οι σύνδεσμοι δεν είναι διαφημίσεις από όπου έχουμε κάποιο όφελος. Αν γνωρίζετε οτιδήποτε όμορφο που αξίζει να προστεθεί [...]