/ Η εφημερίδα μας / «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή» / Όλο το δωρεάν περιεχόμενο2021-11-12T01:48:41-05:00

 Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…ΜΙΑ ΖΩΗ  ΟΛΟ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ENGLISH 

Τι θα σκεφτόσουν αν σου έλεγα ότι ένας ιστότοπος θα μπορούσε να σε βοηθήσει να ζήσεις τη ζωή στο έπακρο, να είσαι ο πιο υγιής εαυτός σου, και να ανακαλύψεις ολόκληρη την ομορφιά του κόσμου αυτού; Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που άνθρωποι γύρω μου άρχισαν να με ρωτούν ποια είναι τα μυστικά μου που με κρατούν πάντα ευδιάθετο. Θεωρούσα δεδομένο ότι όλοι ένιωθαν έτσι. Νόμιζα ότι η πλειοψηφία αγαπούσε και απολάμβανε τη ζωή, ήταν δημιουργική και πραγματοποιούσε τα όνειρα της. Με το πέρασμα των χρόνων, ολοένα και περισσότεροι φίλοι και κόσμος που συναντούσα συνέχιζαν να μου κάνουν ευθέως την ίδια ερώτηση ή απλά προσπαθούσαν να καταλάβουν από πού αντλούσα αυτή την ευδιάκριτη ενέργεια που ξεχείλιζε.

Είναι αυτό ακριβώς που κάνω με αυτήν την πανίσχυρη διαδικτυακή πλατφόρμα που ξανασυστήνει την ψυχική υγεία, την σωματική υγεία, και τον κόσμο. Έναν κόσμο δοσμένο όπως ακριβώς πρέπει να είναι. Είναι η απάντηση στην ίδια παραπάνω ερώτηση που επαναλαμβάνεται μέσα στα χρόνια. Εμείς οι άνθρωποι θα πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή επάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Θα πρέπει να νιώθουμε τόσο μικροί μπροστά στις τεράστιες ευλογίες που μας προσφέρει απλόχερα η ζωή, και εξωτερικά και εσωτερικά. Αμέτρητα βιβλία έχουν γραφτεί για την ευτυχία και την επιτυχία, τα οποία όλα κάτι καλό έχουν να προσφέρουν σε αυτό το πάντα επίκαιρο και κλασικό θέμα. Τι διαφορετικό έχω εγώ να προσφέρω;

. . .

Όλη η προσπάθεια που καταβάλλεται στο «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή» έχει έναν στόχο, να κάνει τον ιστότοπο αυτό ανάμεσα στους πιο χρήσιμους στον κόσμο του διαδικτύου. Ιδιαίτερη ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, εξαιρετικό ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, και η καλύτερη δυνατή ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ απαντώνται σε αυτή την πλατφόρμα. Αξιοποίησε την, γίνε Μέλος (είναι δωρεάν), και πρόσθεσε την στην «εργαλιοθήκη» σου. Είναι το απαραίτητο εργαλείο για σίγουρη επιτυχία, αληθινή ευτυχία, ιδανική υγεία, και εξερεύνηση του κόσμου. Ο οδηγός αυτός ψυχικής υγείας βασίζεται σε ένα προσωπικό ταξίδι και προσωπική εμπειρία, τα οποία είναι πολύτιμα. Δεν έχει σε καμία περίπτωση την πρόθεση να αντικαταστήσει τις συμβουλές και θεραπείες από ειδικούς ψυχικής υγείας (αυτές οι υπηρεσίες είναι αναντικατάστατες). Το περιεχόμενο σε αυτή την πλατφόρμα δημιουργείται με την ελπίδα ότι περισσότερος κόσμος θα μπορεί να ανακαλύψει τα μικρά και μεγάλα μυστικά της ζωής, να αποφύγει παγίδες, και να ζήσει τη ζωή στο έπακρο.

Η «ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ» με την μοναδική κατηγορία της «ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» αποκαλύπτει τα αληθινά μυστικά της ευτυχίας. Είναι μία πανίσχυρη ενότητα που απελευθερώνει τον κάθε άνθρωπο και τον οδηγεί σε μία ασυνήθιστα επιτυχημένη ζωή. Φανερώνει τα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όσο αφορά στις σεξουαλικές σχέσεις, τα πρακτικά βήματα για να καταλάβει κανείς αν υπάρχει θεός, τα καταπληκτικά θαύματα και τις αλήθειες που έχω ανακαλύψει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία (κύρια θρησκεία στην Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες), τους κρυφούς κινδύνους της πνευματικής ζωής που μπορούν να καταστρέψουν ζωές, πώς να μεταχειρίζεται κάποιος την αδικία, τους πρακτικούς και αληθινούς τρόπους για να βρει ο καθένας τον προορισμό του, καθώς και άλλα πολύτιμα θέματα. Όταν κάτι βοηθάει τόσο πολύ για να βρεις πραγματική ευτυχία και το έχεις δοκιμάσει για δεκαετίες, θα πρέπει να το μοιραστείς με άλλους, πάντα σεβόμενος την γνώμη και τον τρόπο ζωής τους. Αποστασιοποιώντας τον εαυτό μου από κάθε είδους επιστημονικές ή θρησκευτικές απόψεις, ανακάλυψα μέσω δοκιμής και λάθους πράγματα που οδηγούν τη ζωή σε ένα καταπληκτικό ταξίδι. Παρά την πρόοδο του κόσμου, πολλοί άνθρωποι ακόμα δεν μπορούν να βρουν και να βιώσουν την ευτυχία που ψάχνουν… Προχώρησα στο δικό μου μονοπάτια, βίωσα καταστάσεις από πρώτο χέρι, και βρήκα τα μυστικά που είναι αληθινά εκατό τοις εκατό. Αν η ζωή σου δεν είναι όπως ακριβώς επιθυμείς, σε προσκαλώ στο ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή. Σου εγγυώμαι ότι θα βρεις την εσωτερική ισορροπία που αναζητάς για να απολαύσεις την ζωή σου στο έπακρο. Οτιδήποτε συναντάς σε αυτή την πλατφόρμα (εκτός από το περιεχόμενο των συμμετεχόντων) σχεδιάζεται, γράφεται, και συντηρείται από εμένα. Νιώσε την θετική του ενέργεια, γίνε μέρος του, και καλωσόρισε μία αληθινή ζωή.

Κανείς δεν μπορεί να απολαμβάνει καλή ψυχική υγεία αν δεν είναι και σωματικά υγιής. Αυτός είναι και ο λόγος που η ενότητα «ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ» έχει συμπεριληφθεί σε μία πλατφόρμα αφιερωμένη στην ψυχική υγεία. Ανακάλυψε όλα τα μυστικά της Άσκησης και της Υγείας. Αυτά που άλλοι δεν σου λένε, αλλά και περιεχόμενο που δεν βρίσκεις εύκολα αλλού. Αξιόπιστη γνώση συνδυασμένη με μοναδική έμπνευση μπορεί να αλλάξει την Υγεία σου για πάντα. Ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προσωπικός Γυμναστής για πάνω από 25 χρόνια, άρχισα από πολύ νωρίς να ψάχνω για αλήθειες στον τεράστιο χώρο της Υγείας. Αξιοποίησε την εμπειρία και τις σπουδές.

«Ο ΚΟΣΜΟΣ» είναι μία ενότητα που σε βοηθάει να χαλαρώσεις. Απόλαυσε μοναδικό περιεχόμενο γεμάτο με υπέροχες φωτογραφίες και πληροφορίες που θα φτιάχνουν την κάθε μέρα σου. Είναι ένας χώρος γεμάτος με νέες και εν εξελίξει ενότητες που παρουσιάζουν ολόκληρο τον κόσμο στα καλύτερα του: οι καλύτερες φωτογραφίες, μοναδικές στο είδος τους κατηγορίες, ευρετήρια καλλιτεχνών, οι καλύτεροι σύνδεσμοι στο διαδίκτυο για οτιδήποτε μπορεί κάποιος να φανταστεί. Τα καλύτερα του διαδικτύου είναι εδώ για έμπνευση, γνώση, και δημιουργικότητα.

Το ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή είναι το απαραίτητο εργαλείο για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο που έχει μεγάλα όνειρα, αναζητά αληθινή ψυχική και σωματική υγεία, επιτυχία, και μοναδικό περιεχόμενο για τον κόσμο μας. Έχει αληθινή δύναμη να μεταφορφώσει τη ζωή σου… Γίνε Μέλος και ζήσε την εμπειρία!

Κοσμάς Μπογιατζής
Ο Ιδρυτής

Γίνε Μέλος και αγκάλιασε μία αληθινή ζωή!
(Είναι δωρεάν)

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Η ομορφιά και η πρόκληση της συνέχισης σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε άλλη πολιτεία ή χώρα

Go to Top