ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ / ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΕΝΟΥ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

 ENGLISH 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΑΣ

«Το Άλμπουμ» του ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ…Μια ζωή είναι το μέρος όπου προσθέτουμε όλες τις φωτογραφίες και τα άλμπουμ του ιστοτόπου μας. Εκεί μπορούν να τα απολαύσουν όλα τα Μέλη μας. Κάποια άλμπουμ μας είναι επίσης προσβάσιμα για όλους τους επισκέπτες του ιστοτόπου. Με απλά λόγια, «Το Άλμπουμ» είναι το κεντρικό άλμπουμ όλων των Πρότζεκτ. Κάθε Πρότζεκτ περιλαμβάνει μοναδικές φωτογραφίες που εκπλήσσουν και κάνουν τη διαφορά. «Το Άλμπουμ» είναι το σπίτι όλων αυτών των μοναδικών φωτογραφιών, και σιγά-σιγά μεταμορφώνεται σε μία μεγάλη πολύχρωμη ενότητα, το ομορφότερο ίσως άλμπουμ που υπάρχει σήμερα στο διαδίκτυο. Εξερευνήστε τα Πρότζεκτ μας, γίνετε Μέλος, απολαύστε τα άλμπουμ και τις φωτογραφίες που κάθε ένα από αυτά σας προσφέρει, και αρχίστε να εκτιμάτε την ζωή περισσότερο και να την ζείτε στο έπακρο.

Διαβάστε παρακάτω πώς μπορείτε να δείτε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα άλμπουμ μας, κι έτσι να απολαύσετε περισσότερο τον χρόνο σας στον ιστότοπο μας. Τα άλμπουμ μας έχουν δύο διαφορετικούς τρόπους προβολής, την Αυτόματη προβολή και την Κλασική.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: Ξεκινάει την προβολή των φωτογραφιών αυτόματα μόλις επισκεφτείτε την σελίδα στην οποία βρίσκεται τοποθετημένο κάποιο άλμπουμ. Μπορείτε να σταματήσετε την αυτόματη προβολή και να δείτε κάθε φωτογραφία για όσο χρόνο θέλετε χρησιμοποιώντας τα μικρά βέλη στα αριστερά και δεξιά κάθε φωτογραφίας. Εαν ξεκινήσετε να βλέπετε τις φωτογραφίες με αυτό τον τρόπο αλλά μετά θελήσετε να ξεκινήσετε και πάλι την αυτόματη προβολή, θα πρέπει να ανανεώσετε την σελίδα. Σε αυτή την περίπτωση η προβολή ξεκινάει και πάλι από την πρώτη φωτογραφία του άλμπουμ. Αν θέλετε να δείτε τις φωτογραφίες σε ολόκληρη την οθόνη σας, απλά πατήστε το εικονίδιο (+) στην δεξιά κάτω γωνία κάτω από τις φωτογραφίες. Εκεί θα βρείτε τον τίτλο της σελίδας που βρίσκεστε, μερικούς συνδέσμους, αλλά και όλες τις φωτογραφίες σε κλασική προβολή. Πατήστε όποια από αυτές θέλετε, και απολαύστε τις μόνες τους  χωρίς να εμφανίζονται τα μενού της σελίδας ή προβάλετε τις σε όλη την οθόνη του υπολογιστή ή της συσκευής σας. Πάνω από κάθε φωτογραφία, υπάρχει πάντα κάποιος τίτλος ή άλλες πληροφορίες σχετικές με αυτήν.

ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: Μόλις επισκεφτείτε μία σελίδα με κάποιο άλμπουμ κλασικής προβολής, θα δείτε πρώτα τις φωτογραφίες του άλμπουμ αυτού σε μικρά τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα. Αν προχωρήσετε παρακάτω, θα δείτε στα τετράγωνα αυτά όλες τις φωτογραφίες που υπάρχουν σε αυτό το άλμπουμ, από την πρώτη ως την τελευταία. Πατήστε στην πρώτη ή σε όποια φωτογραφία θέλετε, και δείτε την μεγαλύτερη σε άλλο παράθυρο. Από εκεί μπορείτε να δείτε όλες τις υπόλοιπες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τα μικρά βέλη στα αριστερά και δεξιά κάθε φωτογραφίας ή χρησιμοποιήστε το «play» και τις υπόλοιπες ενδείξεις (στην κάτω αριστερή γωνία του νέου παραθύρου που ανοίγει) για να ξεκινήσει αυτόματη προβολή, προβολή σε όλη την οθόνη σας κλπ. Για να επιστρέψετε στο παράθυρο με τα μικρά τετράγωνα, απλά πατήστε στο εκονίδιο «X» στην επάνω δεξιά γωνία κάθε φωτογραφίας.

Πάντα δημιουργούμε όλα τα άλμπουμ μας με πολλή αγάπη, ώστε κάθε ένα από αυτά να είναι ευχάριστο και να δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι φωτογραφίες των άλμπουμ μας, είτε δεν υπάρχουν καθόλου κάπου αλλού στο διαδίκτυο, είτε δεν υπάρχουν με την μορφή που παρουσιάζονται στον ιστότοπο μας. Με απλά λόγια, είναι μοναδικές. Η αντιγραφή ή το κατέβασμα τους απαγορεύεται αυστηρά και τιμωρείται από τον νόμο. Σας παρακαλούμε ενημερώστε μας αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα κατά την προβολή τους. Η καλή αισθητική έχει σημαντική θέση στα πρότζεκτ μας, και πάντα παίρνουμε υπόψιν μας σχόλια και παρατηρήσεις σας. Είτε απολαμβάνετε τα άλμπουμ μας με την αυτόματη προβολή, είτε με την κλασική, ανακαλύψτε μερικές από τις πιο όμορφες φωτοφραφίες στον κόσμο. Ακούστε ταυτόχρονα την αγαπημένη σας μουσική ή μην κάνετε τίποτα άλλο, και δείτε φωτογραφίες που θα σας χαλαρώσουν και θα σας εμπνεύσουν.